Poradí mi niekto???

Príspevok v téme: Poradí mi niekto???
Armagedon19

Asi v štrnástich, alebo pätnástich rokoch som si oholil ochlpenie okolo penisu. Po niekoľkých dňoch sa mi na pokožke penisu a semenníkov objavili "vyrážky". Je to zvláštne, lebo to akoby ani nie sú vyrážky, len tak vyzerajú.. nehnisajú, nečervenajú sa, ani nebolia. Inak neviem, k čomu to prirovnať. Od ostatnej kože sa odlišujú len tým, že sú trošku svetlejšie. Zdá sa mi, že sa objavili práve na tých miestach, kadiaľ som ťahal žiletkou. Skôr pochybujem o tom, že to má niečo s hygienou, lebo ani pri zvýšenej hygiene nezmyzli. V podstate nie sú až tak viditeľné, no pri dobrom osvetlení si ich partnerka môže všimnúť. Teraz mám už 19 rokov a inak som úplne zdravý. Doposiaľ som o tom ešte nepočul, ani som sa nič nedočítal v odbornej literatúre. Ak ste sa s tým v živote, alebo v praxi stretli, napíšte mi.. vopred Vám ďakujem!Asi v štrnástich, alebo pätnástich rokoch som si oholil ochlpenie okolo penisu. Po niekoľkých dňoch sa mi na pokožke penisu a semenníkov objavili "vyrážky". Je to zvláštne, lebo to akoby ani nie sú vyrážky, len tak vyzerajú.. nehnisajú, nečervenajú sa, ani nebolia. Inak neviem, k čomu to prirovnať. Od ostatnej kože sa odlišujú len tým, že sú trošku svetlejšie. Zdá sa mi, že sa objavili práve na tých miestach, kadiaľ som ťahal žiletkou. Skôr pochybujem o tom, že to má niečo s hygienou, lebo ani pri zvýšenej hygiene nezmyzli. V podstate nie sú až tak viditeľné, no pri dobrom osvetlení si ich partnerka môže všimnúť. Teraz mám už 19 rokov a inak som úplne zdravý. Doposiaľ som o tom ešte nepočul, ani som sa nič nedočítal v odbornej literatúre. Ak ste sa s tým v živote, alebo v praxi stretli, napíšte mi.. vopred Vám ďakujem!

x-man

A pomohol niekomu ten Teatree olej?Ked ano,tak do akej fazy sa to zlepsilo?Vyrazky sa uz potom nevratili?A je ten olej volne predajny v lekarnach?

vikina

Ahoj, tie vyrazky mozu suvisiet s tym oholenim. Ak sa este stale holis skus pouzit "salicilovy lieh" po kazdom holeni.je volnopredajny v lekarnach a stoji okolo 50 Sk. Mojmu priatelovi to pomaha.

tinka

ahoj,neviem tu davaju rady obycajny ludia,alebo sem tam je tu aj nejaky lekar?lebo ja by som ho asi potrebovala,mam problem s opuchmi.coraz castejsie mi zacina opuchat cele telo,citim sa potom ako o 10kilo tazsia a ja neviem z coho to je,drzim dietu takze je cerealie a pijem miner.vodu.neviem,ci to moze mat nieco spolocne so stitnou zlazou alebo traviacim traktom.je to odporne.pritom nic nejem ale priberam stale nerozumiem!poradte prosiiim

Armagedon19

Zdá sa mi to naozaj zvláštne, že nejaký olej tomu má pomôcť.. to by bol podľa mňa malý zázrak.. ale diky, vyskúšam.