menstruacné bolesti

marfuška

Krpa,myslím si,že to nie je až také hrozné ak si dáš raz-dva razy za mesiac 1 ibuprofen.Pokial ich neješ na kvantá.Pečenové bunky majú úžasnú schopnost regenarácie,takže pokial si zdravá ,tak pečen sa z toho rýchlo spamatá.A ako píše marinka,treba vyskúšat bud horúcu sprchu alebo ak máš,priložit si na brucho nejaký vyhrievaný vankúš.

sašenka

ja som uzivala paralen 500, ale moc mi to nepomahalo, musis si to oskusat na sebe.Teraz pri tom beriem nalgesin s.Je super,ale mozes denne len 2 tbl.mne staci 1.papa.

Marianka

ja mam menstruacne bolesti kazdy mesiac. ibuprofen neberiem, naopak sa zasa "drogujem" medypirinom. vraj na bolesti pomaha tepla sprcha alebo flasa s co najhorucejsou vodou. mne takisto pomohlo, ked som si nasla dobru polohu v sede, ked som si netlacila na brucho a zabralo mi to a postupne mi bolesti prechadzali. a takisto je dobre, ak si namocis horucu osusku a polozis si ju na brucho. celkomk to pomaha...

krpa

ako tiez mam take hrozne bolesti ze vidim vsech svatych len raz zacas ,ale ked mam normalne,tak musim len lezat,lebo to je taka tupa bolest v chrbte.no neni to uplne hrozne,ale ked nechcem den prelezat tak si dam ten ibalgin.len som pocula ze henten liek je zly ked sa uziva casto.a akupunkturista mi asi nepomoze,pretoze to by som musela u nho byvat-lebo ta bolest je striedava.ale uz je to OK,teraz som si dala len jeden,len prvy den.len ma tak napadlo ci niekto nevie o tych ucinkoch ibalginu.dik vsetkym.

fifa

neni to moc dobre, ja mam krče tak raz za pol roka chvalabohu ale tie potom stoja za to a vidím všerkých svätých.ja si dávam ibalgin 200 a pretrpím to aj ked je to neprijemné, niesom si istá myslím že niekto si dáva aj paralen, opýtaj sa svojej lekárky tá ti pomôže najlepšie:-)no čo už radšej dostať ako nedostať:-)