Co sa chystate darovat svojej polovicke?Nemate nejake napady alebo inspiracie na darcek?
Vianoce s partnerom
Ja idem svojmu chlapovi kupit gps prijmac na telefon...potesili by ste sa, chlapi? Alebo je to moc technicke?
Staci pocuvat, o com drahy hovori... Moj tuzi po nejakej 3D skladacke, kamoska zas strasne chce jednu knihu, otec CD s jazzom... Ale nepovedali mi to priamo, asi ani nepredpokladaju, ze take nieco dostanu, ale treba pocuvat, o com si tak tuzobne povzdychnu, ze by chceli - aj pocas roka - a je po probleme. A retiazku alebo parfum?? Fakt jedine ze by mu po tom srdce pistalo, ale inac je to otrepaneeee jak ked sa otcovi kupuju ponozky a kravata, take darceky su dost hrozne :-D
DAAAAAAAAAAMI TO JE USUCHANE PRSTEN RETIAZKU NARAMOK TREBA NIECO INE VYMYSLET A PREKVAPIT PARTNERA NIE?????
neviem.. ja osobne niejakú retiazku,prsťeň alebo také niečo by som kúpila kebyže mám priateľa.. :D
A8 je onicom, ked uz tak S8 alebo R8... :-)))
Ja svojej drahej kupim cizmy (samozrejme vyskusa) a este mozno nejaku drobnost v podobe parfumu.
ja som kupovala model audi a8 v striebornej farbe 1:18
hm, co keby sme sa mne poskladali na audi a8? :D
Tak ja drahemu kupim asi nejaky fajn parfum alebo naramok....som nenapadne vyzvedala, ze co by sa mu pacilo :) Oblecenie si netrufnem, lebo ten moj ma dost vyberany vkus...
mojmu praitelovi som minuly rok darovala model audi,lebo ponom strasne tuzil uz odmalicka,tak som uz od leta zhanala,ale tento rok vazne neviem...
gratulujeme k snubnemu prstenu...a ty co prenho chystas?