Vianoce s partnerom

Slaninnka

tedanieco nove a originalne a aby to nebol ziaden pracholapac alebo blbost co bude cely rok v skrini,mam rada prakticke darceky,co maju vyuzitie,len akosi som ich uz vycerpala

juva

caute.ja som s mojim milacikom uz 2 a pol roka a tiez uz neviem co.aky darcek na Vienoce.ovesany je striebrom az az.uz nema kde dat prstene retiezky nic.rozmyslam parfum alebo taka masaz by bola tiez fajn myslim.on mi uz teraz úpovedal ze mi zhana super mobil.co absolutne nepotrebujem.ale jeho asi tiez uz nic nenapada lebo striebra mam plnu sperkovnicu a vonaviek 15.je mi luto vyhodit tie drahe znackove vonavky ale nestiham tolko pouzivat.a striebro striedam kazdy den ine nausnice retiazky...trebalo by to niecim ozivit.o chvilu bude mat aj narodky a to som uz totalne v koncoch.poradte.mozno aj nieco do jeho milovaneho auta by bodlo ale co????

lea123

no mna celkom zauja ponuka na stranke www.uzisito.sk je to originalne a nemusi doma potom clovek skladovat zbytocnosti ktore sa mu obcas vobec nepacia

Slaninnka

ved tie vzdychy pocas roka treba pocuvat,len tento rok sa nejako neozyvaju...a parfun z nieje originalny,ten bol uz minuly rok... :o(