lacoste-moze mat svetrik kapucnu?

j

Nevyznelo to chvalitebne. Prave naopak, wow, teraz si vymenovala presne moje oblubene veci... Zabudla som Hilfigera, toho zboznujem :), jednoduche svetre a mam aj opasky a tasky. Len robia akesi blbe rifle :) ani jedny mi nesedeli, mam rada riadne bedraky a oni maju take vrecia :))). Diesel mam asi len troje, lebo tie zasa robia malo s elastanom, takze kupujem pepe jeans...ale diesel maju fajne tenisky, mam take kvietkove. A na mojom mucovi mam najradsej, ked si zladi tricko aj so svetrikom, taka kvalita a jednoduchost, ziadne cacky-hracky :). No fajn, ze nie som jednina taka konzerva :), vsetky moje kamosky furt len flitre a ozdoby a jeeezisi.

vevericka

hehe presne aj mne sa take paci.... A este aj D&G,to mam par kuskov, aj Hilfigera mam :) aj na chlapcoch sa mi to viac paci ked je tak slusne obleceny ako ked vesia po sebe milon blbosti... a pastelove farby :) juu a diesel rifle tiez mam viacej kusov a neviem si vynachvalit :) (dufam ze to nevyznelo tak ze sa chvalim)

j

:))) juuuj, ved to nie je nic extra par krat do roka nakupit si takto. Vies, ja to uprednostnujem, lebo su to kvalitne veci ako aj Ralph Lauren a pod. A hlavne mam rada klasiku, som konzervativna :).

vevericka

nooo to ti uz asi neposlem,lebo to je na Aukro.cz tam sa drazi a dnes 16:42 skoncila drazba a to automaticky stamad zmizne :( takze to uz neuvidim ani ja :D a kde si kupujes lacoste ak mozem vediet?

j

Posli sem link tej stranky a kukneme na to. Ja mam viac veci z lacoste, aj z novej kolekcie ale hlavne tie klasicke veckove svetre a tricka s limcami. Ale ved uvidime :), posli to sem.

vevericka

ja neviem ci si agina robila srandu,ale ja osobne som si to myslela... proste este na nikom som s kapucnou nevidela.... videla som kosele,polokosele,vesticky... ale kapucnu nemalo nic... mno nefim,ale radsej som neobjednala :)