Prosim vas moze mat original sveter lacoste damsky kapucnu? je to surne,objednavam cez net pls
lacoste-moze mat svetrik kapucnu?
A si z BA?
Ja 23 :), rodicia maju z teba isto radost :))), aj moji si to prezili..
no joooo... mam 17 :) takze vsetko musia financovat rodicia este a ty mas kolko?
Ja som Kleina nikdy nemala, akosi mi nesedi. Ani Versace, ale ta Bright crystal je super, taka cista. A Moschino - I love love ma akurat mamina (okrem inych, aj ona je uchylna :) ) Juuuu a panske, presne ako pises, ked zacitim na mojom chlapovi Boss - Hugo Boss tak koniec :). Ale super mi na nom vonia aj Aigner a hlavne Dior - Fahrenheit (klasika) ale najma Fahrenheit 32. Tu mam aj foter, tak vonaju dakedy rovnako :). Inak muco si kupil J.P. Gaultier-Le Male a to neznasam. Najprv mi vonala, ale zhnusila sa mi...taka sladka moc na chlapa. No vidim, ze mame rovnaky styl :). Inak, kolko mas rokov? Asi menej ako 20, ze? :)
s tym bossom si sa skoro trafila... to na chlapcoch :)
hehe tu Escadu som mala aj ja :) Calvin Klein mam tu novu her4U2,Larph Lauren som dve uz vydzabala,ta ruzova Gucci mi vonia,ale nekupila som si. Momentalne mi najviac vyhovuje Versace-bright crystal,to mam aj sprchac a kremik :) a predtym som bola zatazena na Moschino love love :) a spomeniem aj panske (obrazne co mi roztahuju nohy :D ) HUGO hugo boss, tommy Hilfiger cologne a cervena Lacoste velmi podobna hilfigerovi
Alebo zeby Hugo Boss? :)
A ty mas aku najradsej? Tipujem tak Calvin Klein... alebo Armani a Gucci.
No, tak kozmetika a zvlast vonavky su u mna specialna uchylka :), keby som ti napisala, ake vsetky vonkavky mam prave otvorene v kupelni, tak mi bud neuveris, ale si pomyslis, ze som psychopat :). Ale uplne najviac zboznujem Escada-In to the blue a Bvlgari-Omnia Crystalline.
preeeeeesne. Tak ako si napisala.... kvalita a jednoduchost. Len ty to volas konzervativne a ja slusne :) Niektori ludia to nevidia ked si take veci obleciem,pridu im obycajne... Ale u nas vacsinou chlapci si take hned vsimnu ked mam nejaku taku znacku.... a mozem sa opytat aku vonavku pouzivas? :)