žiadne bruško

lenuška

Ahoj mimka, nič sa neboj ja som ani pri jenom tehotenstve nemala veľké bruško /bolo ho vydieť asi tak v 6-7 mes./ a syn mal 3,8kg a 51cm a dcera 4kg a 52 cm. Akurát že ma dosť bolel chrbát lebo sa tlačili dnu. Nech ti to dobre dopadne držím palce.

tana-alex

Tak to ti zavidim,ze nemas ziadne brusko ja mam za sebou 2 tehotenstva-2portody a ostalo mi take velikanske brusisko ako keby som bola aspon v 6 mesiaci.Na mne bolo vidno uz koncom 4 mes.a pritom som chuda no vtedy mala som 168 cm a50 kg-to boli casy.teraz mam 63 kg.Vsetko sa mi u klada do brucha staci ak sa napijem trocha vody a hned sa mi zvecsi burcho uz si pripadam ako chora aj obmedzujem jedlo,sladke,po 18-tej uz nejem chodim cvicit 3x do tyzdna na fitlopty a to brusisko je stale velikanske,ale len brucho.ma niekto podobny problem?

mimka

vďaka za všetky povzbudivé slová. lekár mi včera potvrdil, že všetko je v poriadku, že sa nemusím báť. ževraj - aspoň nebudem chodiť s takým veľkým kotlíkom :))

denisa

ahoj, ja som skoro 7 mesiacov tehotna a mam male brusko, lekari vravia, ze babo je troska malicke, ale ze to nic nieje, takze bez obav. do piateho mesiaca si ani nikto nevsimol ze som tehotna

mimi.a

mimka, ziaden strach.. ked som cakala svoje prve babo tak mi do 7. mesiaca nebolo vidiet nic.. a aj potom bolo len take malicke.. a babo bolo 3,5kg a 52cm.. cize ziaden trpaslicek:))) A teraz som tehotna 3. mesiac, tak uvidim. Inak, zalezi dost aj na tvojej postave. Ja som trosku plnsia, mam siroku panvu... u mna sa to lahko schova:)) A na kontroly chodis, ak by nebolo nieco v poriadku, lekar to zisti. tak sa nestresuj, uzivaj si tehotenstvo a tes sa na babo.. este si bruska uzijes... drzim vam palce... obom:)))