je to len flirt?alebo mi naznacuje nieco viac......

Príspevok v téme: je to len flirt?alebo mi naznacuje nieco viac......
vierkabb

Ahojte. Mno neviem ako zacat. Ide o jedneho chlapca. Ide o to,ze neviem co si mam mysliet o tom jeho spravani. Uvediem par prikladov. Sedeli sme za stolom a pili. Uz sme mali nieco to v sebe. On sedel oproti mne a ja som cely cas citila ako sa na mna pozera,ale ja som sa na nho nepozrela. Potom som periferne videla ako sa ho kamoska opytala gestom,ze ci by nieco chcel a to som pocula uz len nie. Oni si mysleli,ze o nicom neviem. Potom ked sme sli uz vonku,tak ja som sa uz tak nezaujimala o nho,ale on vzdy ked presiel okolo mna,alebo prisiel ma chytil za pas a tak. Ked som sla na diske okolo ja a nevidela som ho,schmatol ma stiskal,potom sme este spolu pili a cely cas ma drzal. Bol ale opity a ja som nechcela si s nim dat pusu a tak,lebo neviem ci je to z jeho strany len zajebka. Ale aj ked je triezvy,tak stale ked sa nam stretnu pohlady tak sa pozerame tak dlhsie,ked ideme cez dvere tak ma chyti tak za pas aby sme sa nezrazili,chvali ma ze dobre vyzeram. Nikde ma ani nepozval ani tak,ale zas som pocula od druhych,ze na mna hovori,ze som zlata.... Tak ja neviem,za triezva sme kamarati a ked si vypije tak ho nespoznavam. NIeze by sa mi to nepiacilo,ale neviem co si mam o tom mysliet. Problem je v tom,ze neviem ci to robi aj s ostatnymi dievcatami alebo nie. Co si o tom myslite?

vierkabb

Ale najhorsie je na tom to,ze ja nemozem na nho prestat mysliet :( co mam robit? On nie je z tych hanblivych.... booooooze

lea

mozno je len hanblivy. tvari sa ako velky frajer, ale s babami to este nevie a boji sa odmietnutia. alkohol mu doda trochu sebavedomia, preto je vtedy iny. hlavne ak ma -násť.

rodrigez

LOL nadrzany slizky dilino... Chce si uzit, chod do toho ak chces, ale na lasku to nehraj, vykasle sa na teba...

kajka

mne sa to akosi nezda..podla mna sa takto nesprava chalan,ktory je si isty,ze ma nejaku babu rad...mozno ani sam nevie co chce,ale bola by som obozretna