caute,mam taky problem,dusi ma ked niekto vypraza,ked citim avivaz,cerstvo pokosenu travu, kadidlo v kostole,dym zo sviecky... vtedy vobec nemozem dychat nosom,ale v pohode to riesim dychanim do rukava alebo tak,treba s tym ist aj za lekarom???
CO S TYM???
mam problem mam na prsu taku gulicku co snu ????
caute! Chcem sa spýtať skúsenejších na takúto vec: stal som sa účastníkom dopravnej nehody. Bohužial situácia bola dosť vážna a preto som jednému staršiemu pánovi musel poskytnúť prvú pomoc - umelé dýchanie. Pán krvácal aj z úst. Mal 79rokov. Chcel by som vedieť vaše názory na to, či je možné nakaziť sa takýmto spôsobom vírusom HIV popr. inou chorobou. Tiež by ma zaujímalo, aká je pravdepodobnosť, že on ako 79 ročný mohol mať takéto problémy.....díky
Na podobne problemy je dobre brat Quercitin 2 x 500 mg a vitamin C, 2 gramy denne.
Vobec na vsetky alergie dychacieho systemu(prasna, pelova, vytrusova, roztocova) sa tieto doplnky osvecuju.
Inac pomaha aj NAC(n-acetyl cystein, 1 gram),bromelain(z ananasu, 1200 GDU), vytazok zo zihlavy(listy), omega 3 oleje a mnozstvo zelenin a ovoci s vysokym obsahom antioxidantov(vysoke ORAC hodnoty).
viem ze by som mala najlepsie ist za doktorom,ale mohla by to byt aj astma? nechcem brat donekonecna lieky a nicit si pecen..
mala by si sa dať vyšetriť najprv na plúcnej amb. a oni ti už povedia ako ďalej