Mamičky neúspešné v kojení ozvite sa

Príspevok v téme: Mamičky neúspešné v kojení ozvite sa
beba3232

Prosím Vás pomôžte mi prekonať túto krízu. Skončila som kojiť môjho 8 mesačného synčeka, vlastne sa odstavil sám. Viem, kde som urobila chyby a už je to nenávratné. Lebo my sme používali dosť často fľašu. Mala som málo mliečka, nepriberal a všetko somj dodržiavala. Preto tá fľaša. Ked sme boli pred dvoma týždňami v nemocnici pre hnačky a vysoké teplotY, stalo sa, čo sa stať nemalo. Dostával celé dávky vo fľašiach, pretože bol dehydrovaný a pri kojení sa viac zapotil, a chcel na fľašu. Skúsila som ho potom prikladať, ale márne, už nechcel a už je tomu týždeň, čo sme doma a už sa neprisal. Je mi z toho smutno, ťažko sa s tým vyrovnávam. Je to moje tretie bábo. Ako ste podobné problémy prekonali? Odstavenie takého už veľkého dieťatka je bolestivé pre mňa, pretože to bolo také nádherné, keď som ho kojila, sem-tam sa nám stretli pohľady, zasmial sa na mňa a tak...Ďakujem

hajdy

Ahoj bebus:)!Ja mam tiez tretie bejby:) a kojila som tiez asi tych 8 mesiacov.No je to smutne ked to musi prestat ,ale netrap sa a urcite by som ta nezaradoval medzi mamicky neuspesne v kojeni.Ja som tiez musela prestat ,lebo som bola na operacii v celkovej narkoze mimo domu 3dni a ked som prisla domov tak som este 24 hod. nemohla kojit a maly bol z toho zmäteny .Potom sa mi zacalo tvorit uz aj menej mlieka a tak sa to pomalicky skoncilo tiez mi bolo z toho smutno.Kojenie do 8mesiaca je velky uspech!!!!!!!!!!