Vedeli by ste zit v takomto vztahu???Staci k zivotu len pocit ze ste lubeni??Ja myslim ze nie...ale co je spravne byt sebecky alebo v tom vydrzat????:(....
vztah kde ste milovani ale nelubite:(....???
kasa a ako to potoms koncilo?
Tak ako pises, stale ma nieco k nemu tahalo. Chcela som partnera a iny nebol. Mal v podstate skoro vsetko bol skuseny, inteligentny, starsi skoro o 10 rokov. Kupil mi prsten a ja som si uvedomila ze to on nie je ten pravy. Vycital mi ze som chladna, ze mu nikdy nepoviem ze ho lubim a ja, vtedy, som si myslela ze chyba je vo mne. Ze snad ta laska jedneho dna pride a neprisla. Zacalo mi uplne ale uplne vsetko na nom vadit, pot, postava, chodza, oblecenie...... Tak som si povedala dost a dala som mu kopacky a tak sa to opakovalo, 4 krat, stale som si myslela ze sa to zmeni....je to dlhy pribeh
ved aj ja som s nim bola cca rok a pol a tiez sme sa rozisli 4krat:)....a teba co viedlo k tomu aby si sa k nemu vratila a to skusila s nim este ked si vedela ako na tom si???Lebo mna nieco tahalo ale neviem co a bojim sa ze ma ztiahne aj teraz...:(
tak rozpadne sa urcite,je to ako casovana bomba...len to vobec nieje jednoduche urobit nieco take
Asi by som nevdržala v takom vzťahu, skôr či neskôr by rozpadol
Ahoj, v takomto vztahu som vydrzala so 4 prestavkami ca. rok a pol, neodporucam!!!! Je to ako vazenie, boli aj pekne chvile samozrejme ale nikdy viac. Trapila som sa a kazdy rozchod bola pre mna sloboda.
ja som zazila to iste..on ma lubil ale ja jeho nie az tak..da sa povedat, ze som ho mala rada, ale skor ako kamarata..nevedela som co mam robit..neboli sme spolu az tak dlho aby som sa s nim rozisla..bola to velka dilema..no raz sme spolu boli a uz islo do tuheho..nakoniec z toho nejako vzislo.a ja som si bola stale istejsia, ze takto sa budeme trapit obaja..tak som to s nim skoncila..najskor nechapal, nebavil sa so mnou, bol z toho smutny..trapilo ma, ze som mu ublizila ale nakoniec som rada, ze som to ukoncila skor ako by bolo neskoro..fakt ak k nemu necitis to co by si mala, tak by si to nemala natahovat, aby si sa do toho viac a viac nezamotala..:)
Popravde este sme sa nerozisli,povedala som mu to vo stvrtok,ale je si vedomy o com to je...ja som este na vazkach,ja neviem ci ho vlastne lubim alebo to je len vztah zo zvyku...
byť s niekym koho nelúbiš je fakt asi dosť veľká blbosť...a ani milenca by som si nehladal, lebo ten druhý, keby sa to dozvedel a to sa isto dozvie, tak by ho to zranilo ešte viac...viem, že rozchod je krutý ale človek sa z toho isto viac dostane ako z toho, keby prišiel na to,že osoba, ktorú miluje mu celý život klamala a podvádzala ho...tak to radšej čo najskôr ukončiť...spraviť nejaký kompromis...možno po čase, ked nebudete spolu prídete na to, že vlastne chcete byť spolu, len vtedy to bolo moc unáhlené al. budete žiť obaja iný a omnoho lepší život...
hora a tym chces povedat aby som si nasla milenca len na sex a s tym bola aj nadalej???Ja osobne ci uz ho lubim alebo nie nikdy by som nevedela podviest a nie to este podvadzat...