pre: Monica...Monica,si tu este?

Príspevok v téme: pre: Monica...Monica,si tu este?
niekdajsia chudnuca

Monica,si tu este na tomto fore? Chcela by som vediet co je s tebou,ptze viem,ze si drzala 90 dnovku,schudla a potom si zase pribrala a nevedela si sa odhodlat znova. Tak by som chcela vediet,ze ci sa ti podarilo schudnut,alebo si ostala na tej vahe a tak... co nove,ako sa stravujes..... No ak ti to nevadi,lebo niekedy si tu ty mala tak vela prispevkov a teraz nic :)

millinka

jawa, skus prehladat forum na 90 dnovke, monica tam dala nejaky link, na ktorom si mozes dietu stiahnut vo wordovej verzii, alebo ai mozes kupit knihu, stoji cca 300 Sk, ale uplne postaci ked si to stiahnes.Su tam povacsinou recepty na kazdy den. Tebe staci pochopit len princip diety,recepty su na inspiraciu.Nechce sa mi to tu rozpisovat, naozaj, ak si prelistujes forum 90 dnovky,je to tam vysvetlene mnohokrat. Tak skus.

millinka

pre jawa : neviem presne na akom principe funguje oddelena strava, ale asi je to podobne - striedaju sa 4 dni - bielkovinovy, skrobovy, uhlohydratovy a ovocny a kazdy 29.den je vodovy. Pre lepsie info pozri forum o 90 dnovke. Co sa tyka jojo efektu, mozem potvrdit ze u mna nejako velmi nenastal - musela som prerusit dietu po 65.dni, lebo som si podrazdila dynovymi semiackami pankreas, tak som bola na caji a sucharoch asi dva tyzdne a potom som uz bola taka vyhladovana a slaba, ze posledny mesiac som si teda dopriala na co som mala chut...a pribrala som naspat len trosku, ale to preto,ze som jedla aj cokoladu a sladkosti a to nad normal :) . A k diete sa idem vratit preto, lebo mi uzasne upravila metabolizmus a celkovo travenie...takze preto.

jawa

super a mám si kúpiť nejakú knihu ? dá sa táto diéta porovnať s delenou stravou o tej niečo viem, ale najnovšie som počula že je to psychologický moment lebo žiadna diéta nezaručí aby sa nedostavil jojo efekt

millinka

pre jawa : 90 dnovka je ta najzarucenejsia vec, aku som kedy vyskusala. A vobec nie je drasticka...treba len zmenit zvyky stravovania a ide to dolu. A potom,ako si zvyknes sa ti to bude zdat strasne fajn.Mne napr. prislo divne jest na ranajky ovocie, myslela som ze doobeda to bez peciva nevydrzim...a po case som si zase nevedela predstavit ako som mohla fungovat s chlebom na ranajky...mala som pocit ze mi to akoby odobera energiu, zatial co ovocie ta tou energiou nabije...

millinka

aj ja som ju hladala a poslala som jej aj mailika, ale neozvala sa mi.Mna len vystrasilo, ze som ju nasla na fore o bulimii...ak to bol teda jej nick. Monica, ozvi sa ako sa ti dari...A pripadny neuspech odignoruj, aj ja zacinam po 65 dnoch diety a malej vynutenej zdravotnej prestavke s 90 dnovou dietou odznova. A na fore mnohym chybaju tvoje dobre rady... :)