Ako je to stou sexualitou???

zaseja

ta moja priatelka toci stale o pudoch...ze su to len pudy,ze sa mam ovladat a ze nejsme jak zvierata...a co si myslite o tom ze ja ju kazdy den prstujem ona mna urobi raz za tyzden a potom je smutna ze aby nas vztah nebol iba o tom a tak/sak poznate/ a mi pripada trocha sebecka ked ja nu ona si uzije a potom sa nej do nicoho nechce...a ja jej to robim preto aby bola stastna a chcem jej dopriat tu rozkos ale jak vidim ona mne nic... ho chiti do ruky a pochvilu sa jej nechce... a po 9 mesiacoch ani oral nebol :D ... je to haluz.co by ste robili???

poliewoocka

Ako uz davno tvrdil Sigmund Freud,cloveka spajaju so zvieratami 3 zakladne pudy:materstva,sebazachovy a sexuality.U zvierat su rovnocenne,avsak u cloveka je jeden nadradeny:)Sexualny.Ten riadi jeho dalsi zivot,postoje k okoliu a celkove vnimanie zivota.Zalezi aj na tom,v akom duchu bol vychovavany a ako chape vlastne telo po sexualnej stranke.Ci ho berie ako nieco prirodzene,za co sa nema hambit alebo naopak ako nieco neciste,nehodne akehokolvek pozitku.Sex je uplne prirodzeny a takisto aj radost z neho,toboz,ked si ho vychutnavame s milovanou osobou.Nie je to nieco hriesne,ved Pan Boh nas stvoril takych,akymi sme so vsetkym,co k tomu patri:)A na margo ostatnych-kadzy ma apetit iny a libido nikdy nie je konstatntne;)

matulkooo

rozdiel je len v tom ze ked neodolas cokolade tak ludia si otebe nemyslia ze si dmnt ... ked neodolas sexu tak uz ano