Mam 8 rocneho syna s imunodeficitom. Tento skolsky rok je to doslova trapenie s neustalymi zapalmi chorobami a infekciami. Mate niekto skusenosti s tabletami z kozieho mlieka? Nemoze sa stat ze by lieky vyvolali alergiu?
Kozie tablety a detská imunita
Dobry deň.Vrelo odporučam si pozriet stranku www.mybetter-life.sk
Su to špičkove produkty za priatelne ceny.
užíval niekto tablety Capramilk????
dakujem za kontakt aj webove adresy urcite synovi nieco vyberiem alebo sa osobne zastavime na farme a dufam ze mu to trocha pomoze,lebo sme uz vyskusali kadeco, aj mandle mu vybrali kvoli ekzemu aj napriek tomu ze mi chory byval malokedy.este raz dakujem a potom napisem ako zabrali
Skus. www.speleoterapia.sk
Neuvažovala si o pobyte v Bistrianskej jaskyni.Pozri www.speleoterapia.sk.nám to veľmi pomohlo.Túto zimu sme neboli vobec chorý,až na dve mierne nádchy.L.
Ahojte! ja vám poviem svoje skúsenosti s kozím mliekom. Moji rodičia začali chovať kozičky kvôli neteri, ktorá bola od malička veľmi chorľavá a vyrástla z nej (dnes už 23 ročná) vysoká, štíhla kočka a takmer bez "bežných" chorôb. Moja dcéra ho začala piť od pol roka (teraz má 13 rokov) a okrem kiahní nemala vážnejšiu chorobu. Kašeľ, chrípka, alebo iné infekčné či sezónne choroby sa jej vyhýbajú. Rodičia robia aj syr (tiež ho údia) a tvaroh. Tie výrobky sú výborné. Kozičky sa skutočne nepasú na hocičom! Nezjedia napr. ani ohryzok z jablka, len ho ovoňajú a nechajú tak!!! Vyberajú si kvety a bylinky (napr. kvety žihľavy), všetko musí byť čerstvé a čisté (sú dosť prieberčivé), nemajú niektoré ľudské choroby ako kravy, a preto je možno ich mlieko lepšie a kvalitnejšie než kravské. A ešte jedna pikoška: môj otec bude mať o rok 70 rokov, mlieko a výrobky konzumuje okolo 20 rokov, nemáva chrípky, kašeľ, zlomeniny mal len zamladi, počas leta vstáva okolo 5.30, pracuje okolo hospodárstva, pracuje (napr. pri zvážaní sena) zarovno mladými mužmi, skrátka, je v lepšej forme, ako keď bol mladý. Naviac si robí cereálne raňajky (obilné kaše, strúhané surové zemiaky...),a okrem zubára nechodí k iným lekárom (zuby má vlastné!).
Takže kozie mlieko je skutočne dobré!!!
Tesi ma ze nie som sama kto ma dobre skusenosti(ze si to nenamyslam) a dufam ze peniaze investovane do liekov sa nam v dobrom vratia
Ja tieto tablety unimilk uz asi 2 roky objednavam v obchode www.mliekoshop.spol.sk ,da sa nan dostat aj stranku firmy Abel plus, s.r.o.
Ocenujem aj pristup predavajucich a hlavne rychle dodanie tabliet. Prvy krat som ich brala skor na skusku. Mala som traviace tazkosti. Az neskor som si uvedomila, ze sa mi stratili moje pravidelne nadchy, upravila sa mi plet a prestal sa mi vyhadzovat herpes, ktory som mala pravidelne spolu s menstruaciou. Nasadila som ich aj mojej malej dcerke a tuto zimu sme boli fit napriek tomu, ze chodi do skolky !!! Myslim, ze malej este objednam aspon jedno balenie.