POTRAT

[zruseny12]

Myslim,ze by si mala cim skor navstivit gynek.lebo ked si mala potrat,a nevycistia Ta mozes dostat otravu krvi.A ten teply kupel ked krvacas by si si vobec nemala davat.A hlavne chod k lekar.lebo to nie je ziadna sranda........maj sa krasne popokatepetl.Ja som tiez nieco take zazila,a ked som prisla k lekarke,hned ma hnala,bezodkladne do nemocnice.Tak to neodkladaj a chod cim skor ku gynek.Prajem krasny den.

que vadis

potrat v takom skorom stadiu netreba brat ako tragediu, mnoho zien ani nevie , ze boli tehotne. Priroda si sama selektuje co ma rast a co je prerusene v zaciatku.

nellka

netráp sa nad tým, ale čisto teoreticky si byť tehotná mohla. Plod sa mohol začať vyvíjať a onednlho na to mohol prestať rásť/dôvod sa alr nedozvieš ani pri väčších plodoch/, už len ten slabo pozit. tehot. test a vynechanie menštr...Mohlo sa to celé vstrebať, takže kusy si mať nemusela, na úplnom začiatku tehotenstva sa to niekedy stane a žena o tom ani nevie, takže ide to aj bwz čistenia, horšie je napr. v 8 týždni.

neviemneviem

mohla som byt tehotna? v lete som mala nenormalne krce v pod brusku,nedostala som menzes,byvalo mi zle od zaludka,zacala som puchnut,bola som nladova,prvy test mi vysiel pozitivne,ale velmi slaba ciarka....bola som v strese....o tyzden druhy mi vysiel negativny....ziadne kusy zo mna nesli,menzes mi museli vyvolat.Museli by robit vyskrab,keby som bola tehotna?alebo to vyjde aj samo?

vecernica

a tiez ak uz krvacas, je to jasne a ked budes mat velke kusy vo vlozke.Oddychuj hlavne ,mne velmi pomahal teply kupel.Chod za gynekologickou, mozu to byt len krce, co sa prejavuju ,akoby v maternici.Skusala si tehotensky tes? uz by mal byt pozitivny.Kup si ho aj dva alebo tri, lebo nie vsetky su 100,obcas tam zle vidiet pruzok. Ak je negativny, tak uz to nijak nezachranis, len sleduj krv

popokatepetl

dakuiem ze si sa ozvala..ae ked ia neviim ci som tehotnaa..a potrat tak skoro nieie az takyy vidielnyy tak neviim,ae mam strasnee bolesti:(

nellka

Prejavuje sa silným krvácaním, alebo len hnedastým výtokom, kŕče v podbrušku...ale aj to môže ísť len o hroziaci potrat, takže ak máš problémy, choď na gyn. pohotovosť, tam ti urobia sono a zistia, či tam plod ešte je a či je v poriadku. Pravdepodobne si ťa tam nechajú, dajú ti nejaké lieky a budeš ležať.Nedá sa to zistiť inak, ako tým, že ti urobia sono/teda to, či ide o hroziaci potrat, alebo už je plod potratený/