ahojte :-) chcem sa vas opytat na vas najvasnivejsi sex,popripade vase skryte myslienky a predstavy co sa tohto tyka :-) viete,chcem vylepsit sex s mojim priatelom,lebo sme spozorovali,ze je to akesi suche a malo si to uzivame...chcem len podotknut,ze so sexom sme len nedavno zacali,sme novacikovia,takze nemame skusenosti a chcem si vypocut nazory druhych... takze ako to vylepsit?:-)
ako si predstavujete super vasnivy sex
..heh...vasnivy???nemyslim ze ajdolezitejsim faktorom je miesto...podla mna to musi byt strasny xtic z obox stran,dlha a sladka predohra,pred tym celodenne odolavanie napr...my to zvyknee s partnerom praktizovat tak,ze sme spolu vzdy v nedelu,zvykneme sa kazdy sam ucit v inej izbe,kedze sme skolaci este:).ale viem,ze obaja myslime len na toho druheho...potom si nieco uvarime,pozrieme telku,hoci aj televizne noviny,:)))..potom nejaky dobry filmik ktora bohuzila alebo xvalabohu nikdy nedopozerame dokonca...a verte,nasleduje celaaaaaa noc nekutocnej vasne...
No ked ma to nahodou nebodaj chyti, tak poviem milej a rozdame si to vonku v trave, na weckach...viem ze su spinave, tak sme vyberavi a vyberieme si nejake velke, dobre vyzerajuce priestory an zachode. Najskor niekde v hoteloch a tak :) Alebo doma v sprche....tam to mam asi najradsej. Velmi ma vzrusuje klzavy pohyb mojej ruky po partnerovom tele :)
ja som minule videla ako kefovali na balkone...:-D
ixíííík a hodne vela baktérií, blahoželam, ako to možte. A ak doma tak vecko si nevyberiem, hmmm, skor schodisko, abo kuchyn. stôl.hmmm
musi tam byt velmi vela citov,no a potom take nieco co som neskusila napr.toaleta.Je to obycajne miesto no verte aj to najfrekfentovanejsie :)
vášeň,to je presný opak nudného milovania...čiže musí to byť živočíšne..vlastne neviem, či sa tomu dá nejak naučiť..to sa musí cítiť..trebárs ho zviaž..a sadni na neho..ak bude protestovať..daj mu facku..ale vopred musíte súhlasiť..(:je to skvelé..hrajte sa..zahoďte hanbu a konvencie...držím vám palce...
tajny sen......na biliardovom stole.....
my sme tiez mali s partnerom take problemy, potom sme sa porozpravali, komu co vyhovuje a ktore milovanie bolo najlepsie a najhorsie... ucime sa so skusenosti a ked si das dokopy 1+1 moze z toho vzniknut sex ktory sa bude pacit vam obom. drzim palce nech sa to vyriesi.