AKO ROZUMIET MUZOM

Príspevok v téme: AKO ROZUMIET MUZOM
luci

MAM VZTACH SEDEM ROKOV,VELA KRAT SME BOLI ROZIDENI,SPOLU NECHCEL BYVAT TAK SA STRETAVAME ASI DVA RAZI DO TYZDNA.tERAZ CHCE KUPIT BYT,ALE STYM ZE ON SI HO KUPUJE ZA JEHO PENIAZE,O SVADBE NEHOVORI,PODLA NEHO MA MOC LUBI,PODLA MNA JETO VYPOCITAVOST,MAM SA SNIM ROZIST?PO CELE ROKY HOVORIL,ZE ZARABA PENIAZE PRE NAS,CO VLASTNE CHCE ODOMNA?

rada

Radit ti, aby si sa s nim rozisla je nespravne. My to za teba rozhodnut nemozeme. Iba povedat nazor. Moj nazor je taky, ze dnesna doba je ina. Dnesna mladez sa brat nechce, a ziju len tak, maju volno a im to vyhovuje. Ak to vyhovuje aj vam obom, tak naco nutit do chomuta? Aj ja som trosku bola velmi konzervativna, ale uz sa zacinam na to pozerat inym pohladom. Chlapi neskor dozrievaju a baby to beru inak. Ak sa lubite stale, naco to kazit? Len preto, ze este nechce s tebou byvat? Len preto, ze nechce svadbu? Casom sa vsetko vyriesi...

pafi

Mila luci, neviem kolko mas rokov, ale ak by si chcela normalny zivot v manzelstve s detmi, tak to s nim skonci. Zrejme ti hodiny tykaju a toto je iba strata casu.Boze 7 rokov, mozno peknych ale neperspektivnych. Ma ta na sex, to je jasne ako facka. Ma svoj schedule a ty si napisana v nom 2 krat do tyzdna a basta. samozrejme je to moj nazor an zaklade toho, co som citala.
Druhy sposob nazivania je ten co pisala
jawa. Fakt zalezi, kolko mas rokov, aky si typ, a co dalej ocakavas od zivota.

jawa

kašli na matériu nech ju zabezpečuje teda on , keĎ bude veľmi chcieť tak sa tam nasťahuj alebuď pritom voľná a ničim sa zatiaľ nezaväzuj

renatka4545454545

Mila luci ruky od neho prec.to ze ste spolu uz 7 rokov a on nechce spolu s tebou byvat tak to je podozrive a takisto stretavky iba 2x do tyzdna? bud ma inu a s tou sa stretava tie dalsie dni alebo je nenormalny ked ta ma rad. ked nehovori o tebe a o onom ako \"my\" ale iba \"ja ja ja ja ja\" tak s tebou urcite do buducna nerata,ver mi.vsetko dobre zelam.