uz rok mam peercing v brade..a do teraz som s tym nemala ziadne komplikacie..teraz sa mi to vsak zapalilo..a zacalo hnisat..to by som este prezila..ale tak to opuxlo..ze to zvnutra tak zarastlo..ze je to skoro cele uplne v pere a strasne to bolii prosim poradte mi co mam robit:(
pomoc..:(
GSE 6 kvapiek do lyzice vody, nanasat na to niekolkokrat denne kvapatkom
Alebo 2 % oreganovy roztok v alkohole
Podla mna ten cudzi predmet musi ist co najskor von, tam Ti nejaka domaca liecba zazrak neurobi, problem sa moze zopakovat. A este otazku : to fakt su tie "kolieska" z plastov? A to je akoze bezpecne? Velky omyl, prilis tvrde poucenie.
no teraz som doplatila ja..ale toto mi teraz nepomôze..
Kedy na to prijdete, ze vsetky piercingi su nezdrave zasahy do tela, na ktore z casu na cas niekto doplati?
noo idem zajtra...som sa uz ohlaasila..boze..:( asi mi to budu muset vybrat coo:( jaj ..
Chod okamžite k lekárovi,kým nie je neskoro
to je fakt zvlôastne, asi ti neporadim, lebo nie som odbornik, najskor by ssom ti poradila koznu lekarku...
alebo, ked je to umela hmota skus si tam dat nejaky vzacny kov ci sa to nezlepsi...
praaveze to neni kov..ale umela hmota..ale skoro uplne mi to zvnutra zarastlo..newem co s tym mam robit..:(
sorry, viem ze to nie je nausnica, ale ten sprerk? ja som do urciteho casu mohla nosit vsetky druhy kovov a teraz som uz na vacsinu alergicka...
z akeho kovu je ta nausnica?