Asi v štrnástich, alebo pätnástich rokoch som si oholil ochlpenie okolo penisu. Po niekoľkých dňoch sa mi na pokožke penisu a semenníkov objavili "vyrážky". Je to zvláštne, lebo to akoby ani nie sú vyrážky, len tak vyzerajú.. nehnisajú, nečervenajú sa, ani nebolia. Inak neviem, k čomu to prirovnať. Od ostatnej kože sa odlišujú len tým, že sú trošku svetlejšie. Zdá sa mi, že sa objavili práve na tých miestach, kadiaľ som ťahal žiletkou. Skôr pochybujem o tom, že to má niečo s hygienou, lebo ani pri zvýšenej hygiene nezmyzli. V podstate nie sú až tak viditeľné, no pri dobrom osvetlení si ich partnerka môže všimnúť. Teraz mám už 19 rokov a inak som úplne zdravý. Doposiaľ som o tom ešte nepočul, ani som sa nič nedočítal v odbornej literatúre. Ak ste sa s tým v živote, alebo v praxi stretli, napíšte mi.. vopred Vám ďakujem!
Dosť zvláštny problém.. aspoň pre mňa!
asi to je alergia na žiletky môj priateľ to má tiež
nemeria sa v klude :) ale ked je stoporeny :)))
Môj penis je na vek kratky.Ja mam 15 a on v klude 5cm ȡo mam robiť?
TO ZMIZNE
Take nieco som si vsimol aj ja na mne,ale vobec neviem co je to.
Ked oholis skus aj nejaku mast na to dat. Predtym ece vydezinfikovat niecim. Alebo pouzi cajovnikovy olej. Alebo calciovu mast.
cely zivot tam budes mat po holeni nejake naznaky. Ja to mam tiez stale a je to v pohode. Cus
po holeni zvyknu vychadzat take vyrazky,no ak si nie si isty zajdi za urologom.
ale, ale ....
daj si na to TeaTree olej ... prejde.