Otázka na dievčatá o postave chalanov

nestle11

a viete co kocky ja si myslim ze kazda z nas si hlada takeho co sa pri nom bude citit dobre.
a z kazdej kostricky sa da urobit krasny muz a naopak z kazdeho macka kus chlapa...to je moj nazor ale ja by som sa pri chudom necitila dvakrat najlepsie...
ja musim mat ten pocit ze nam to pristane.

nestle11

presne tak to bolo aj smojim priatelom, najprv bol taky chudy a potom postupne akoby zmuznel, nechcem povedat ze pribral..
ale myslim si ze aj mne sa pacia taky s malym bruskom a nemusi mat vypracovane telo ze mu vidno kazdy svall osobitne.....
tak to vazne nemusim....
mne sa paci ten moj chrobacik s bruskom

alzbetka

mne osobne sa veľmi páčia chalani ktorý maju vysportovanu a svalnatu postavu...to male brusko tam samozrejme moze byt...chalan motze byt gulatejsi,,,,hlavne aby nebol kost a koža:-D

chudi eee

ja som mala jedneho velmi vysokeho a chudeho..a to sa mi nepacilo,ale zacal papat a teraz ma postavu ok.taka sa mi paci,aj trosku brusko ked je.a teraz mam priatela ktory je mohutny,nie tucny ani chudy a ma trosku brusko a podla mne je to strasne sexi..:)))

jucika

mne osobne vychudnuti sa vobec nepacia, ale je to individualne. z vlastnej skusenosti ale viem, ze "gulatejsi" su vnimavejsi, pozornejsi a milsi. ale nechcem zovseobecnovat - vnutro je najdolezitejsie