====mam 15r. no vyzeram na 70 rokov====

Príspevok v téme: ====mam 15r. no vyzeram na 70 rokov====
maja.pomoooc.

Tato téma by sa mohla zadelit do všetkych tém do dohto fóra.Áno je to tak mam 15rokov a mam chorôb ako 70ročna babka na dôchodku ktora čaka na smrt. Tak začnem::Nedostala som ešte mendzes,mam male prsia take že ich ani nevidno= Mam obezitu ta je spojena s vysokym cholesterolom mam bulimiu (vraciam) a som tučna..ako je to možne? Nosim silne okuliare=mam slabi zrak.Mam skoliozu=velmi silnu nosim korzet.A beriem antidepresiva FRONTIN. Ma moj život ešte zmysel? ja neviem nechce sa mi už žit. Ma niekto ešte taky problem ako ja? myslim tolko chorôb po-hromade....

petiqa6

ahoj:) tak vyjadrim teda aj ja svoj nazor. vies, zakladnou vecou je to, ze clovek musi mat rad sam seba, ked sa zacnes ty sama sebe pacit, budes to davaj aj najavo, aj ostatni ta zacnu tak brat. a k tym tvojim "chybickam": to ze nemas menzes, tak ja ti poviem za seba, bud rada. naco sa zacat trapi ked este nemusis? raz to pride, to mi ver. a naco sa s tym ponahlat? ked to pride, tak to pride, zatial si uzivaj toho, ze mas o jednu starost menej. male prsia - s tym su nespokojne mnohe baby. ani ja nemam velke prisa, ale vobec to neberiem tragicky. zmierila som sa s tym. dobra push-upka a tvoj dekolt vyzera tak ako si predsatvujes. jediny zavaznejsi problem je ta bulimia. to by si mala zacat riesit! ja by som na tvojom mieste vyhladala odbornu pomoc, lebo sama to asi nezvladnes. ked sa jej zbavis, budes mas krajsi zivot, nech uz sa tvoj zivot netoci len okolo jedla, najest sa, vyvratit jedlo a stale dokola. zivot je o inych, krajsich veciach ako sa stale kontrolovat ci som nebodaj o gram nepribrala. a s tou obezitou, ked si vyriesis predchadzajuci problem, vyriesi sa ti aj tento. a dobra zivotosprva, pitie velkeho mnozstva tekutin, papanie vela ovocia, zeleniny, dostatok pohybu a budes uuplne fit! nosis okuliare. tak ako aj vacsina ludi. niektori ludia si dokonca okuliare kupuju ako modny doplnok, takze dokonca mozes byt rada, ze ich mas. a ked ti az tak strasne prekazaju, tak v dnesnej dobe su velkym hitom sosovky, ludia ani nezistia, ze ich mas. mas skoliozu, takze prave tu ti pomozu spravne cvicenia. ano, velmi dobre pre chrbticu je plavanie a odporucala by som ti kupit fitloptu a pravidelne na nej cvicit a venovat sa nejakemu sportu a mat dostatok pohybu. a to, ze beries antidepresiva, tak zmier sa najskor sama so sebou, zacni sa mat rada, na svet sa stale usmievaj a tes sa z celeho svojho zivota a budes aj ty konecne stastna:)

maja.pomoooc

fakt Vám všetkym dakujem,pomohli ste mi...skusim dajak zo všetkym bojovat..vidim že nie som sama taka...asi su aj horšie pripady odomna a žiju......ešte raz dakujem :)

eliiiii

je vela takych,o ktorych sa treba starat,lezia,nemozu sa hybat a so svojou chorobou toho uz vela nenarobia.Ty s tym urcite mozes nieco robit.

lea

vela ludi ma aj horsie choroby a v mladom veku. nevzdavaj sa. aspon nemas bolesti, ja som mala 1 rok ustavicne bolesti nervoveho povodu, niekedy som sa az skrabala po stenach

lencok1

ja mam psych, problemy od 16, v 18 som zacala brat Ad ako tak sa to upravilo, zijem v podstate normlany zivot, problemy sa vyskytuju ale treba bojovat, takze jednoznacne ma tvoj zmysel zivot, staci troslu zabojovat a postupne sa svopjich "chorobô zbavit...si este mladucka, musis to vyskusat...ked clovek chce vela SA DA ESTE URUBIT!!!

miri413

na skoliozu a krivu chrbticu je prave odporucane plavanie a aj pomaha. pomaha aj pri obezite. plavanie spevnuje cele svalstvo. bulimiu by si mala co najrchlejsie zacat liecit, lebo ta zabije. okuliare posobia na okolie mudro a ked ti aj tak vadia, tak si kup sosovky. ja som tiez dost plocha a mam 16rokov, ine mi nezostava iba dufat, ze este narastu(pod noz nepojdem) nosim aj okuliare a mne aj pomahaju pretoze zakryvaju moje kruhy pod ocami. nic nie je az take zle ako to vyzera, staci to len zacat riesit =)

marhula

neviem, ci ti radim dobre, ci smies plavat, ked mas silnu skoliozu, ale na tvojom mieste by som zacala chodit pravidelne plavat, pomozes aj chrbtici, aj postave

deee

To ze si este nedostala menzes moze suvisiet jednak tvojou obezitou a tiez s bulimiou. To je mytus, ze bulimicky su chuducke. To ze mas bulimiu, este neznamena, ze vela schudnes. Zaludok bulimiciek sa totiz vycvici na to, ze ked prijme jedlo, je hned vyvratene a preto te zaludok sa snazi o to viac za tu chvilku vstrebat. Radsej skus chudnut pod dohladom lekara a vacsina tvojich chorob zmizne. Treba cvicit a chudnut postupne. Priberala si tiez postupne, tak to rovnako postupne aj schudni.
Ozaj a mne sa pacia okuliare a ludia s nimi. Nepovazuj to az za taky nedostatok. Skus sa mat rada