neviem sa spravit

neznama:)

Prosim ta, netrap si z takym hlavu..mali by ste sa vobec tesit, ze ste zdravi a spolu a vie sa spravit vobec aspon klitorisom:) myslim to vazne..ak ju to uspokoji, niet dovod, preco by ste sa tym mali trapit..priatelka by si mala uvedomit, ze nie je sama a neobvinovat sa z toho, ale radsej si uzivat oralny sex:)) prajem vam vela zdaru pri venovani sa samy sebe a nie depkovanim sa nad tym co nedokazeme..ved kto je dokonaly?? no tak:)

juj

ahoj.. ja mam podobny problem :(.Az na to ze som muz a nedokazem spravit priatelku vaginalne.Dokazem ju spravit iba na klitorise ale pohlavne nie :(.Mala len jedneho partnera a bolelo ju to pri nom.Ked sa spolu milujeme tak len niekedy nieco citi ale velmi slabo aby dosiahla orgazmus.Skusal som uz vela veci a aj vydrz mam dobru ale nejak bez vysledku.Proste skonci to tak ze padneme od vycerpania a ziadny uspech.Ine partnerky som dokazal spravit ale tuto nie a velmi ma to trapi a ju tiez... po sexe to konci vacsinou tak ze sa rozplace a vravi ze je len nemozna a ze nikdy nedosiahne vagnalny orgazmus :(.Vie niekto poradit?Nechcem takto pokracovat lebo stratime chut na milovanie :( a uz vobec sa nechcem milovat len koli tomu aby ma uspokojila ona :( a potom to dokoncievat oralom ..