Mám 1,5 ročného syna, ktorý asi už od 2. mesiacov má na pečeni cytomegalovírus. Od toho času má aj anemický syndróm a herniu, ktorú mu nechcú chirurgovia zoperovať, kvôli zlým (zvýšeným) pečeňovým testom. Častokrát sa nemôže ani vycikať a od bolesti plače.
Často býva chorý (zápal HDC, zápal priedušiek). Od septembra tohto roku má hnisavý zápal stredného ucha . Vybrali mi nosnú mandlu s podozrením na ložisko infekcie, zaviedli mu do uší trubičky, aby mal hnis skade vytekať, ale nepomohlo to. Z ušiek mu stále tečie a lekár je z toho zúfalý. Malý je stále na nejakých ATB, čo samozrejme neprospieva jeho pečeni.
A akoby toho nebolo dosť, má hepatosplenomegáliu.
Už som zúfalá, tak som sa obrátila na vás a touto cestou vás žiadam o radu. Chcela by som vedieť, či sa toho cytomegalovírusa niekedy zbaví, alebe je to choroba na celý život?
Cytomegalovírus na pečeni syna
Protokol dr Berksona bol specificky navrhnuty na viralne ochorenia pecene, otravy, cistenie a regeneraciu.
cytomegalovirus postihuje pecen, bude tam treba uzivat vitaminy na regeneraciu pecene
Virusy treba adresovat prostriedkami ucinnymi na virusy, nie atb. navrhnutymi a ucinnymi na bakterie.
Pecen treba vyliecit a regenerovat, nie rezat.
Z prirodnych odporucam protokol dr Berksona prepocitany na vahu dietata, tiez ine prostriedky na zvysenie imunity voci viralnym, ktore tu boli x krat opakovane v roznych temach(herpes, hpv, chripky), slabsie su aloe, vitamin C, baza, astragalus, echinacea,
silnejsie extrakt z olivoveho listu, GSE, oreganovy olej,
velmi silne: betulin(z brezy), extrakt z huby chaga (befungin) a larrea tridentata.
Vsetky tieto prostriedky z prirody su zaroven aj antibakterialne(niektore menej, niektore velmi), takze adresuju aj ostatne problemy spomenute.