Cytomegalovírus na pečeni syna

Príspevok v téme: Cytomegalovírus na pečeni syna
anonym_874

Mám 1,5 ročného syna, ktorý asi už od 2. mesiacov má na pečeni cytomegalovírus. Od toho času má aj anemický syndróm a herniu, ktorú mu nechcú chirurgovia zoperovať, kvôli zlým (zvýšeným) pečeňovým testom. Častokrát sa nemôže ani vycikať a od bolesti plače.
Často býva chorý (zápal HDC, zápal priedušiek). Od septembra tohto roku má hnisavý zápal stredného ucha . Vybrali mi nosnú mandlu s podozrením na ložisko infekcie, zaviedli mu do uší trubičky, aby mal hnis skade vytekať, ale nepomohlo to. Z ušiek mu stále tečie a lekár je z toho zúfalý. Malý je stále na nejakých ATB, čo samozrejme neprospieva jeho pečeni.
A akoby toho nebolo dosť, má hepatosplenomegáliu.
Už som zúfalá, tak som sa obrátila na vás a touto cestou vás žiadam o radu. Chcela by som vedieť, či sa toho cytomegalovírusa niekedy zbaví, alebe je to choroba na celý život?

RNG

Virusy treba adresovat prostriedkami ucinnymi na virusy, nie atb. navrhnutymi a ucinnymi na bakterie.

Pecen treba vyliecit a regenerovat, nie rezat.

Z prirodnych odporucam protokol dr Berksona prepocitany na vahu dietata, tiez ine prostriedky na zvysenie imunity voci viralnym, ktore tu boli x krat opakovane v roznych temach(herpes, hpv, chripky), slabsie su aloe, vitamin C, baza, astragalus, echinacea,
silnejsie extrakt z olivoveho listu, GSE, oreganovy olej,
velmi silne: betulin(z brezy), extrakt z huby chaga (befungin) a larrea tridentata.
Vsetky tieto prostriedky z prirody su zaroven aj antibakterialne(niektore menej, niektore velmi), takze adresuju aj ostatne problemy spomenute.