fakt sa vam to paci?

Príspevok v téme: fakt sa vam to paci?
nasta25

ja neviem, co ma to napadlo, ale moj priatel lezal na posteli a cital si, prisla som k nemu, klakla si nad neho, stiahla som si nohavicky a zacala masturbovat. v okamihu ked som zazivala orgazmus,ma zvalil na postel a behom niekolkych sekund sa paradne do mna spravil. vravel, ze to bol jeho najerotickejsi zazitok a ze som ta najlepsia. fakt sa vam to chalani paci? chcem aby nas sexualny zivot bol pestry a nie nudny.

hahaha:)))

oeljglksd:..no moj.nemozes vediet co robi tvoja manzelka sama v kupelni:)))jej by si tiez takto vynadal keby si ju nacapal??je mi jej luto...

oeljglksd

počuvaj vodnárka ty si tiež sa mi zdá taká uchyláčka neboj nemám ani 50 ani 80 mám 25 rokov a tak isto mám šťastne manželstvo už 5 rokov a mojej žene nesiahaš isto ani po členky a ked sme pri tom masturbovaní tak toto náš koniček isto neni vieme sa uspokojiť aj ináč ako si to robiť sami ako perverzáci vy ste tu fakt všetci asi pošahaný hanbi te sa

vodnarka

to oeljglksd: nechapem preco ludia ako ty s takymi nazormi chodia vobec na toto forum.. a inak lutujem tvoju priatelku (ak nejaku mas)