fakt sa vam to paci?

Príspevok v téme: fakt sa vam to paci?
nasta25

ja neviem, co ma to napadlo, ale moj priatel lezal na posteli a cital si, prisla som k nemu, klakla si nad neho, stiahla som si nohavicky a zacala masturbovat. v okamihu ked som zazivala orgazmus,ma zvalil na postel a behom niekolkych sekund sa paradne do mna spravil. vravel, ze to bol jeho najerotickejsi zazitok a ze som ta najlepsia. fakt sa vam to chalani paci? chcem aby nas sexualny zivot bol pestry a nie nudny.

veronika

myslím však, že iba občas je to vhodné, nie ako to píše alfred a tiež neviem, či by sa mi páčilo, ak by to bolo opačne, a teda môj priateľ by to robil predomnou... myslím, že u žien je to prijateľnejšie...

veronika

jasné, že je to normálne...takmer každý zdravý človek to robí, je to ľudská potreba... čítala som veľa psychologických kníh a v témach sexuality som ako doba. Je to úplne normálne a pokiaľ to človek robí v svojom súkromí je to úplne v poriadku. Myslím, že tak ako to urobila Nasta25 je to tiež v poriadku, pokiaľ viem, väčšine mužov sa to ako súčasť predohry páči, priznám ale, že ja by som asi tú odvahu nemala.

alfred

Nasta25 super len tak dalej. Moja zena tiez masturbuje predo mnou. Zo zaciatku sa hanbila ale teraz uplna pohoda. A je to aj naopak. Nemam problem si to spravit pred nou. Je to o otvorenosti, vsak sex je jedna z najlepsich veci...

lium

hmm, zalezi dost od nalady. keby som bol nadrzany, tak by som slintal stastim. ale keby som nemal moc chut na sex, tak by mi to prislo asi trochu vulgarne. chcelo by to spravit to trosku rafinovanejsie...

vodnarka

mily oeljglksd nie som ziadna uchylacka za to ze neodsudzujem masturbaciu skor ty si dost divny na to ze mas 25 rokov mas dost puritanske nazory a este v dnesnej dobe.. inak fakt neviem ako si mozes byt isty ze si to tvoja manzelka nerobi alebo aspon na to nemysli.. keby si to zistil tak by si sa s nou len tak rozviedol alebo co? to je fakt chore

mrkvicka

ty kks ja mam dost !!!!ze by v dnesnej dobe niekto odsudzoval masturbaiu by som si v zivote nemyslela....ty kks normalne nevem co mam na to povedat....dnes co sa o tom pise na kazdej stranke v kazdom casopise...ze ti co si robia su pervezaci ?tak oeljglksd zijes medzi samymi peerverzakmi ..akoze ja mam 14 a masturbujem hadam od 10 rokov .a robia to skoro vsetci..vsade sa pise masturbujte ,spoznavajte sa , !!! z tooho co mi rozpravas mam taky pocit ze si farar? alebo ne aj ti su normalnejsi...ako odsudzovat sebauspokojovanie? no ja nemozem ako dam roku do ohna za to ze ti to manzelka robi tiez a robi to 98% slovakov....no ja nemam slov...je to primitivne ked to niekto odsudzuje !