co to môž byť!!!Prosím prosím poradte.

tatiana6

PROSIM O RADU!!! mam len 18 rokov.Vyse roka mam zvysene aslo v krvi...to,ze mi vybrali krcne mandel to iba zmiernilo..odvtedy som stale chora..ale iba nadchy a pod... ale asi pred mesiacom som mala zopar dni krce v oblasti krizoch..nemohla som ani chodit,dychat...lekari nevedia,co to je...nie su to ladviny,pluca... Lekarka sa bala,ci to nie je nieco na mozgu.. robila mi cviky na SM,kedze som casto chodievala na wc...dobrala som antibiotika,bolesti prestali...niekedy sa vratia,ale nie su tak intenzivne...ale cely ten cas ma neznesitelne boli hlava,co mne sa to nestavalo nikdy...zacina sa mi v hlave tocit,mam vysokykrvny tlak,niekedy ma bolia svaly,ale hlacvne krk...

pomoc

Môže to byť vajcovod.Tiež som mala niečo podobné, bolel ma bok vpredu aj vzadu na chrbte, bola to taka tupa bolesť a nik nevedel prísť na to, čo to je, až kým mi neurobili laparoskopiu. Ale musim povedať, že žalúdok ma nebolel. Tak neviem.

nellla

Možno sa len priveľmi pozoruješ. Alebo máš zlú polohu pri spánku. Skús cviky na posilnenie chrbtového svalstva.