Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nemožem spať

RNG

Nizke hladiny seroptoninu vedu k nespavosti.(A k hromade inych nervovych problemov.)
Daju sa zvysit St Johns Wort(lubovnik, 1-3 gramy vytazku s 0.3% aktivnej latky hypericinu) alebo SAMe, 5-HTP{2x50 mg denne, meni sa v tele priamo na serotonin)

lea

ja mam zase taky problem, ze sa uz 2 tyzdne prebudim nad ranom okolo 4tej a uz potom tazko zaspim. asi to suvisi s dakym vnutornym organom, ktory je v tu hodinu aktivny. myslim, ze to bude pankreas alebo travenie

vecernica

ja som nemohla dlho spavat,niekedy aj pol roka, potom to spontane preslo.Zisitla som ze v ziadnom pripade si cez den nelahni ,aj keby si bola akokolvek unavena.Mne pomohla zmena, lebo za nespavostou vzdy je nieco hlbsie, hoci sa ti to nemusi zdat. Napr zly vztah, probl, v robote. Ja som napr dva mesiace teraz nespala koli malovke, co som sa nevedela rozhodnut a nakoniec som byt zas 4 x premalovala a som spokojna a spim.Inak by som tomu neverila kym som to neuskusala: obycajny pohar mlieka, kupodivu mi fakt pomahal ked si ho v noci dala.Ma v sebe Laktozu co uspava.Prasky cim viac som brala tym viac som brala, alen som bola unavena cez den a o to menej som ztas spala. Uz nikdy viac ani jeden prasok, je to o moc lepsie.

inuška 31

Čím to asi je ? Taký dobrý sexík by ti pomohol, potom by sa ti spinkalo, sorry, ak je to blbé(to ma tak napadlo)