Moja priatelka mala iste problemy a bola u gynekologicky a ona jej povedala ze je to plesen predpisala jej tabletky s vaginalnym uzivanim a mast Candibene. A preslo jej to. Lenze kym ku nej isla tak si myslela ze to prejde a nevedela co jej je. A tak sme v pohode pohlavne zili dalej aj bez kondomu. No a potom o par dni som citil svrbenie na zaludi. Asi dva dni. Na predkozke sa mi vyhodili dve male vyrazky milimetrove. A po tych dvoch dnoch mi to preslo. S istych dovodov nemozem ist k urologovi. A kedze mi to uz preslo chcem sa opytat ci niekto neviete ci mi to naozaj preslo a mozme dalej pohlavne zit, alebo ci sa musim ist dat vysetrit, alebo sa mam pre istotu liecit tiez 7 dni mastou Candibene? Prosim o odpoved. Dakujem
(prepacte ze som to dal na forum dva krat, ale prvy krat som zabudol zaskrtnut muzske ochorenia, prosim nevymazte mi to)
plesen od priatelky
caves mato...musim ta opravit alebo lepsie povedane zneistit v tvojom tvrdeni pretoze ten isty pronblem som mal aj ja no bez sex. zivota...takze myslim,ze od partnerky to nemas....zhoda-nahod
inac po paru dnoch to aj mne preslo...
Mozes skusit aj mast Canesten, je este lepsia ako Candibene.
davaj si candibne aj ty, to, ze ti to preslo este neznamena, ze nie si prenasac.. tak skore uzdravenie vam obom zelam :)
propilis ???to su tabletky???daju s akupit aj bez predpisu??
no vsak pre istotu si aj ty daj Candibene, to neuskodi