nasli mi zapal klbov .... a dali mi tri mesiace uzivat antibiotika... len neviem co to vlastne je .... da sa to vyliecit ... bojim sa aby mi to nezostalo do konca zivota:(
Zapal klbov
Upresnim tu davkovanie na rozne zamaskovane infekcie, ako mykoplazmy, chlamidie, boreliozy a rozne L-formy.
Ja beriem 3 x 300 mg oleuropeinu(vid extrakt z olivovych listov, ucinna latka oleuropein)
a 2 x po 15 kvapiek z extraktov samento, coumanda a banderol. Tiez serrapatazu najmenej 2 x 120 000 IU.
Je to dost drahe, stoji ta to asi 150 dolarov mesacne, co je pre bezneho Slovaka zrejme privela a je to vydavok z vrecka, kedze zdravotny monopol sa to snazi skor zakazat nez podporit.
Ale boli obdobia, viackrat, ked mi musela zena snurovat topanky, lebo som sa nevedel zohnut, ked som krivkal s bolestami bederneho klbu a dnes je to vsetko prec.
Zialbohu utok mykoplaziem nie je len na kby, ale aj svalstvo a to este trochu pocitujem takou akousi drevenostou. Ale tentokrat som si zaumienil, ze s tym branim doplnkov budem pokracovat kym aj tu "drevennost" neodstranim.
Mozno k tomu prispievaju aj krystaliky kyseliny mocovej, ostre ihlicky v svalstve, co sposobuju mechanicke poranenie a zapaly, tak aj to sa snazim adresovat alkalizaciou, a iste aj k tomu prispieva periferalna neuropathia, co bezne sprevadza cukrovky, na co sa snazim brat najma vyssie davky Benfothiaminu(600 mg plus), co je vysoko tolerovatelna forma vitaminu B-1.
Aj homocystein moze poskodzavat svalstvo a ustroje takze celkove vitaminy B(6,9, 12) su potrebne na metylaciu, zneskodnenie tohoto skodliveho produktu travenia v tele, co je zodpovedny napr za zapchavanie ciev tym ze zdrsnuje vystelky ciev na co sa potom moze vselico nasadat ovela viac nez tie teori o vysokych hladinach cholesterolov.
Podiel cholesterolov v usadeninach na cievach(plaque) je totiz len 15% podla vysledkov z pitiev,80% su oxidovane, stuzene/hydrogenizovane a polymerizovane=znicene rastlinne polynenasytene oleje.
staci napisat ze mas reumatoidnu artritidu a vsetci vieme o co sa jedna...
rajcianka som si to precital nejako som sa do toho donutil lebo je to dost dlhe. no fakt ze taketo omacky clovek na strankach necita vacinou ale toto som zmakol. je to dobre napisane a vidno ze ta albertova neni vrecom udreta. a teba uz tie klby nebolia? ked si sa liecila u nej kolko to teda trvalo ked pises ze dlho. lebo mam podobny problem ja mam zapal v clenkoch a kolenach a leze mi to uz aj na ruky. berem uz tri roky chemiu a skutek utek. uz mam z toho travenie v prdeli asi prejdem na injekcie len neviem ci to zabere konecne.
No vidím že mi to tam vyhodilo časť tej stránky. Kto má záujem, tomu odporúčam otvoriť si slovenskú stránku alternamedica a hneď na prvej strane majú takú vetičku - prečítajte si viac o alternatívnej medicíne. Keď som na to klikla, otvorila sa mi ďalšia strana a tú som si poctivo celú prečítala. A nebanujem. Dozvedela som sa, čo to vlastne alt. med. je a prečo jej tak hovoríme. A aj to, že sa nehodí pre každého.
Ja keď čítam takéto ponižujúce príspevky, tak mi je vždy smiešne. Svet je naozaj plný diletantov, ktorí sú ochotní hodnotiť všetko, čomu sami nerozumejú. Až dokedy sa aj oni nestanú sami pacientami, ktorých si lekár pohadzuje od dverí k dverám. Taký človek si o alternatívnej medicíne nikdy neprečíta nič vysvetľujúce, lebo by tomu možno ani nerozumel. Napr. takýto článok, kde sa dá dočítať nielen čo to vlastne alternatívna liečba je, ale aj to, že nie vždy je to tá správna voľba.
No a pre tých ktorým nie je jasné, čo je to reuma v celom tele, tak len toľko, že reume postihuje nielen kĺby a kosti, ale aj svaly. Ale to je asi pre niekoho novinka, pravda :-)
Tento článok sa dá prečítať len keď si vymažete medzeru medzi slovami alterna a medica. Inak by sa to sem nedalo vložiť, preto som tam dala medzeru. Doktorka Albertová je v mojich očiach taký vzácny človek, že by som si z nej nikdy nedokázala robiť srandu. To môže robiť len ten, kto ju nepozná. Alebo kto nemá úctu naozaj k nikomu a ničomu. Hlavne nie k sebe. Lebo odtiaľ to začína.
A pokiaľ ide o RNG, ten robí takú záslužnú prácu pre nás všetkých, že mu nesiahame ani po členky.
Kazda lekarska metoda, kazdy liek , ktory nie je oficialne schvaleny je dovtedy alternativny.
A teda ked utocis proti alternativam, utocis proti pokroku.
Priroda ma radove ovela viac liecivych latok, nez cela farmaceuticka chemia. Nepouzivaju sa len pre to, ze by na tom farmacia nezarobila.
To je ale smutny fakt, a teda jasne dokazuje, ze financne zaujmy a nie zdravie pacientov su prvorane v medickom monopole.
Ved vravim-bude to zvlastny typ, ktory zvladnu liecit len alternativci :)
Vystudovani lekari vedia len to, co sa na skolach uci,pokial sa sukromne nedoskoluju, a tam sa neuci nic okolo doplnkov ako prostriedkoch na predchadzanie alebo adresovanie roznych chorob.
A to co tu uvadzam mam od riadne vystudovanych lekarov, co sa uz pred rokmi rozhodli napriek odporu medickej komunity zaoberat sa s inymi prostriedkami na liecenie, ako sa naucili v skolach.
Takze to nie su ziadne moje osobne nazory, ale vedomosti od lekarov, co sa zaoberaju liecenim alternativnymi sposobmi.
Ja mam ako starsi clovek uz davno reumu(artritis a osteoartritis) a bol by som uplne skriplavately, keby som sa neriadil radami tych alternativnych lekarov. Podobne aj moja zena.
Najprv mi stacili len rozne protizapalove, ale poslednyc par mesiacov , co som sa vratil z nemocnice po operacii zlcnika, kde som nachytal zrejme dalsie nakazy(nocosomialne/nemocnicne) som zacal uplne tratit kontrolu nad rukami, co si nemozem dovolit pri mojom pracovnom vytazeni, tak som zacal brat intenzivne extrakt z olivovych listov, tiez samento, coumandu banderol a serrapaptazu a dnes mam uz pohyblivost v rukach na 90% spat. Pokracujem dalej, lebo tentokrat som si povedal, ze tie mykoplazmy co mi to asi sposobuju porazim na cele ciare, aby som mal aspon par rokov pokoj s klbami.
Ti tvoji diplomovani lekari nevedia o mykoplazmach dokopy nic, na to sa musim obratit na tu malu skupinku lekarov, co sa doskolili v alternative a prevadzaju ju aj napriek neustalym utokom "medickej mafie" na nich.
Pre bezneho lekara osteoartritida je tzv "autoimunna choroba" a liecit ju nevedia nijak,akurat stlmovat zapaly protizapalovymi farmaceutickymi liekmi, alebo znicit imunitne reakcie tela narusenim/oslabenim imunity.A to uz je dobre blby napad, lebo potom ludia mozu nachytat rozne nakazy, co ich mozu aj zabit, a to take nakazy, co by normalne telo s prirodzenou imunitou vedelo potlacit.
Aha, to bude zvlastny typ!