Rozisla som sa.Ale chcela by som zas zacat zit ,ale neviem ako.Zostala som sama.Ked sme zili spolu zili sme dost izolovane. Teraz neviem ako mam travit vecer.Poradte ako ste sa rozbiehali odznovu?
Ako zacat zit po rozchode?
Mila Vecernica! Na to,aby bolo dobre,musi byt najprv zle...na to,aby sme boli syti,musime byt najprv hladni...a na to,aby sme boli stastni,musime byt najprv smutni! A to je pravda odveka :-)) Chcem ti len na dialku povedat,ze ja som zazila rozvod (celkom trauma),nemala som sebavedomie az som sa spamatala vdaka mojej rodine a priatelom,ktori stali pri mne (hoci vnutri som sa citila sama),co je asi teraz tvoj pripad,ze? Vecernica pocuj,hned ako mozes sa prihlas na nejaky kruzok bud to tanca alebo jogy,najlepsie by bolo ak by si mala nejaku blaznivu kamosku,hm ja to byt nemozem,lebo nezijem na SK :-) a navstevuj spolu s tou kamoskou nejaky ten kurz,hlavne sa pohybuj a nezahalaj,papaj pravidelne a potom sa odmenuj v podobe dobrej knizky alebo malej cokoladky,ktoru potom vycvicis hehe...takze hlavu hore cica..a zapamataj si,ziadny chlap nestoji za to,aby sme sa trapili,pretoze ak by za to stal,tak by to bolo vsetko ine predsa,no nie? tak zatial pa a napis ako sa ti dari. Amalka
Evka,neboj sa,tie kila das postupne dole.Musis najst len vnutorny pokoj.Som si ista,ze az tak zle nevyzeras,len sa tak teraz citis,lebo nie si ok.Tak dusevne.Nehanbi sa ist medzi priatelov,to neni dovod na hanbenie.Skus si zo seba urobit trocha srandu,neber tie kila tak tragicky.Oblec si nieco slusive.Ved aj silnejsie dievcata,ked sa vhodne oblecu,vizeraju dobre.Najdolezitejsie je,dat sa do poriadku,aby z teba vyzaroval zivot a nie iba problemy.Neni na svete cloveka,co by ich nemal.Ver mi.Ty si este zatial velmi dobre dopadla,myslim s tymto rozchodom.Mohla si mat priserny zivot s takymto clovekom.Takto mas sancu,slobodu.Mozes sa sama rozhodovat za seba.Vies,vsetci sme si strojcom svojho zivota,buducnosti aj nasich deti.Takze,bud len opatrnejsia v dalsom vstahu.Neponahlaj sa.Neni dobre si s niekym zacat,pokial nebudes v pohode!To si zapametaj.Ja som si tak par krat ublizila.Este nieco som ti chcela povedat.Nikdy nedovol partnerovi,aby ti nadaval do p...Tieto oplzle slova sa daju nahradit aj slusnejsimi.K hadke moze dojst,ale aj v tedy sa clovek ma ovladat,pokial lubi.Tak,drz sa.Nezabudni,neni vzdy zamracene,aj slnko vyjde,aj to tvoje !
Dakujem ewe aj tinuske.priplichtila som sa k pc zas nevyspata.Mate pravdu.Ewe uplne a uz som sem pisla. MOjmu byvalemu som napisala dlhe 4 maily,kde vysvetlujem vsetko,chcela som vysvetlit aby pochopil ze som na vsetko sama(lebo nemam rodicov) a ze neviem ako si pomozem s montazovu novej kuchynskej linky a tak.nie o prosikani o navrate k nemu.On odpovedal jendou vetou,ze nech mu vratim zbytok veci.Ewe ma pravdu on bol vzdy taky.Vsetky rozchody doteraz boli o tom ze on bol ticho, napatie rastlo aspon 5 dni dni, neodpovedal na otazky, nepovedal jednu vetu.Ak som nevydrzala a vybuchla napr vetou :"co si debil nejdes sa kupat v tej horucave?" bol rozchod.vtedy som potratila na wc v obchode,videl ze mi je zle na omdletie a on mi nepomohol ani s tazkymi vecami.(Bol to spontany mikro-potrat, po mesiaci tehotenstva).On mne nadava ked sa nastve,aka som p....a .Jeho vsetky vztahy skoncili ze mu nieco zeny kriticky povedali a on s nimi pre to ako povedal skoncil.Lebo vraj jeho urazat nikto nebude.Musim sa vyspat s toho aby som mohla fungovat.Ja som pri nom pribrala 10KG co som sa pri nervoch napchavala ....hanbim sa ist medzi ludi, a znamych,oni ma ani tak tucnu nespoznaju.a nie to vobec si niekedy neskor zacat iny vztah.Este pred tyzdnom mi hovoril ako ma miluje,ako si ma chce vziat...
nechem tu otravovat,problemami, hrozne mi pomohlo ze som ich teraz prvy krat napisala. Dakujem, strasne mi pomahate baby.Budem sa snazit, trochu ist von a nieco vybavit,lebo som uplne paralyzovana.ale za tu tucnotu sa strasne hanbim
dakujem !!!ste hodnotny ludia.
eva
ja som zazila nieco podobne... bola som psychicky na dne, kedze ja som chodila na tyzdnovky, po veceroch sme volavali spolu. kazdy vecer skoncil tym, ze som mala chut vrazdit, co som plakavala, kazdy den som sa budila s bolestami hlavy od vecerneho placu, ze som sla neskoro spat.. vlasy mi zliezali z hlavy... a on len pridaval.. dokonca mi nahovoril, ze nemam brat ohlady na svoju rodinu, ze nemam prispievat peniazkami domov a podobne... ze oni nam chcu len ublizit, ze sa mam od nich odputat... sranda co? dokonca som sa mala vratit domov, ze si najdem doma pracu za min. mzdu, bez skoly, bez vsetkeho, ale s nim... on mi tvrdil, ze mi skolu nezakazuje, ale mam si rozmysliet, ci nie je dolezitejsie dat najskor nas vztah do poriadku.. ked mi zacal vycitovat uz aj to, ze som uprednostila rande s nim pred putom (som krestanka, on nebol veriaci, tak bol koniec.. mala som dokonca danu vypoved... veduca ked ma videla, tak prehovorila ma, aby som vypoved stiahla... nastastie... doslova par tyzdnov po rozchode som sa zoznamila s jednym muzom. ked sa to on dozvedel, samozrejme na mna vyhukol, ze som s nim uz nieco mala este pocas nasho vztahu... prisaham, spoznala som ho po rozchode, ale mne uz ten moj drahy ex je ukradnuty a nech si mysli co chce. s tymto som 2 mesiace a som uplne stastna. pri tom ex ked mi vycitoval niektore veci, uz som si nahovorila, ze ja nie som normalna, ze co som vyvadzala, mala som pocit, ze sa za mna doslova hanbil ze som hravala v divadle, tento sucasny je nadseny a dokonca mi hlada divadlo, kde by som mohla opat pokracovat... podporuje ma a viem, ze vsetky moje blaznovstva a aktivity neboli hluposti za kt. sa treba hanbit a aby mi to niekto zakazoval, vycitoval... az teraz zijem... Dakujem ti Adko....
Ty si sem uz pisala,vsak?Zila si s tym chlapikom co sa ti tak oduval a ignoroval ta?Ak si to ty,skusim ti poradit.Vies,stale ked ti bude smutno,spomen si,ako s tebou jednal,ako ti ublizoval svojim spravanim.Snad by si netuzila s takymto clovekom mat deti a buducnost.Vy dvaja sa podla toho,co si pisala k sebe vobec nehodite.Nepozeraj na to,ze ste spolu pobudli,uz si nepametam,aku dlhu dobu.Nedovol,aby ti znicil sebavedomie,velmi,velmi tazko sa potom ziskava naspet a dost blbo sa s tym zije.On musel mat tu povahu vzdy taku,aj ked ste spolu zacinali.To sa neda zmenit.Neviem,kolko mas rokov,ale predpokladam,ze si mlada a zivot mas pred sebou.Toto mas velku sancu nieco zmenit,oslobodit sa.Tu pravu lasku si urcite najdes.Nic nelutuj,ani tuto skusenost s tvojim"byvalim",lebo clovek sa uci na svojich zazitkoch.Pri buducom partnerovi si budes viac vsimat prave to,co si si nevsimla na tomto.Zachovaj si chladnu hlavu,ved co sa take strasne stalo?Vzdy su lahsie rozchody skor,nez sa narodia deti.Venuj sa svojim zalubam,staraj sa o seba,aby si dobre vyzerala,pocuvaj oblubenu hudbu a chodievaj do spolocnosti.Dufam,ze sa uz nebudes tomuto trkvasovi ospravedlnovat,lebo pre neho nemas ziadnu cenu.Cim castejsie sa mu budes ospravedlnovat,tym budes viac klesat.Drzim ti palce,aby si si dokazala usporiadat zivot a ist dalej.Vsetko bude raz ok,uvidis!