ako sa to naucit?

Príspevok v téme: ako sa to naucit?
davide

ako sa mam naucit vazit si veci? nedokazem si nic poriadne vazit ked mam nejake peniaze hned ich miniem aj ked pre mna uzitocne veci ale nie az take potrebne pretoze viem ze rodicia mi daju znova nejaku sumu.Mam priatelku ktoru mam rad ale tiez si to nedokazem vazit ze snou mozem byt pretoze keby sa chcela rozist tak mi to je tak trosku aj jedno lebo viem ze ma chceju dalsie baby.V skole zo znamkami je to tak ze tyzden sa ucim dostanem dobre znamky a potom sa nato vykaslem a chytim nejake zle a musim to opravovat a je to tak vo vsetkom.Ako sa mam naucit vazit si to co mam? Byt o nieco rozumnejsi? Kedze celkom rad citam je nejake kniha ktoru by ste odporucili?

davide

no tak ja neviem ci som rozmaznany ja mam sesterku rozmaznanu velmi a tak ako ona sa urcite nespravam len viem ze ked nieso stratim ochvilu to mam spet a nic preto nebudem musiet robit ale viem ze to raz skonci a potom mí bide zle tak by som sa to chcel odnaucit...a tak mozno tu moju priatelku som kedysi lubil ale moje city sa zmenili a je to jej vina tak preto je mi to asi jedno

sii

myslim ze si rozmaznany. Skus nebrat od rodicov peniaze skus si na ne zarobit a uvidis ako budes obracat kazdu korunku :)
Co sa tyka bab, no tak svoju priatelku asi nelubis ak takto rozmyslat. Ta prava niekedy pride a ja ti slubudej ze jedno ti nebude ak ta opusti

davide

ja si niekedy aj snazim dohlavi vsugerovat ze proste niektore veci su nenahraditelne ale nejdeto pretoze naozaj kumne ide vsetko samo napr.mam babu ale ked idem po ulici otoci sa zamnou dalsich 10 tak ako si mam vazit prijatelku ked viem ze v okamihu mozem mat dalsie? penia mi rodicia stale davaju odkedy zacal sk. rok minul som okolo 8000sk ani neviem ako.A ciele alebo sny? tak tie sa mi splnili ked som mal uz 14 a teras naozaj neviem po com nejako velmi tuzim

kamoska

Clovek si váži väčšinou iba tie veci o ktoré musí bojovať, aby ich získal. Je to vlastne odmena za úsilie. Pokiaľ máš ľahký život, nemusíš sa o nič starať, tak si reálne nikdy nič vážiť nebudeš, a ani žiadna kniha v ti v tom neporadí. Skús si radšej dať nejaký cieľ, ktorý nie je ľahké dosiahnuť a začni na tom makať a možno sa potom niečo zmení.

smejka

uz si niekedy stratil nieco na com ti velmi zalezalo, v co si veril a zmenil sa ti zivot na nepoznanie? mam pocit ze asi ani nie.. potom by si si vazil aj vzduch ktory dychas.. hlavne musis pochopit ze nie kazdy ti bude padat k noham.. a ze nie vzdy budes mat vsetko co chces.. u teba je problem v tom ze vsetko mas.. a ze sa ku vsetkemu stavias tak trochu lahostajne... skus sa poobzerat okolo seba porozmyslat nad tym kolki ludia sa trapia, nemaju co do ust.. alebo su na dne a nemaju nikoho.. skus sa vzit do ich koze a vaz si vsetko co mas...