Sestra mala normalne menzes 6 dni.na dva dni sa jej zastavilo krvacanie a pak krvacala este dobrych 8 dni.Na pohotovosti jej dali tabletky na zastavenie.Uz nekrvaca ale ma stale bolesti v podbrusku a je slaba a unavena.Zapal nema tiez podla krvnych vysledkov.S priatelom sa ale snazia o mimi a co je dost zaujimave robila si pred 3 tyzdnami tehu tes taky skory co ukaze uz po 3-5dni oplodnenia.Bol pozit ale s velmi slabo viditelnou palickou.Dalsi test jej ale ukazal ze neni a dalsie a dalsie tiez ze neni.Je mozne ze by aj tehu bola ale mimomaternicovo a tet toto krvacanie vsetko odplavovalo????????prosim o rady
Krvacanie nonstop
hlavne, ze ste obe ok,maj sa.
tu pisem o mojej sestre ale tabletky na zastavenie menstruacie jej zabrali a dalej sa nad touto temou nezatazujme bo to nikam nevedie.jedno co to bolo hlavne ze je ok
A kedy si to krvacanie mala kedy ti skoncilo???
samozrejme ze sa zapal urcuje z krvi pomocou krvnych jednotiek ktore sa volaju LEUKOCITY.
apropo, zapal zistuju v krvi? keby bola tehotna menstruaciu by nedostala urcite nie 6 az 8 dnovu, aj ked s prestavkami, kramy sa vtedy zastavuju, zostat moze len vytok,popripade mierne asi len 2 dnove krvacanie......to tehotenstvo by som vylucila, nech sa zbytocne netrapi, ale radsej poriadne prelieci ak chce beiby.hmmmm.
mohol to byt aj myom, cysta, tie sa vraj tiez mozu vyplavit pri bolestiach menstruacnych, su to zapaly, nemusela byt tehotna, mohla mat aj zapal.,hmm
hmm lenze na pohotovosti jej robili testy aj ju komplet pozreli a to podotykam ze v rakusku.hmmmm ale mimomat.tehu ma take iste priznaky ako normalne cize aj hcg by sa malo ukazat.este je mozne ze plod je odumrety dlhsie a hcg sa uz neukazuje a len teraz sa to vyplavilo.fnuk
moze byt kludne mimomaternicove tehotenstvo, treba hned zajst ku gynekologovi, s tym sa netreba zahravat....zvlast ak ma aj bolesti...drz sa.