Zdravim vsetky maminky a nastavajuce maminky. Som vo 4 tyzdni tehu a zaujima ma ako sa je vhodne milovat aby sa babatku xi teda este v mojom pripade bunkam ci zarodku neublizilo.Viem ze prve dva mes si treba davat pozor,nedvihat tazke veci,behat atd.Ako je to so sexikom??tiez asi by nemal byt divoky???Dakujem za odpovede
milovanie v tehotenstve
meduska....vidim,ze mame nieco spolocne.Ja som tiez lezala hore nohami a to v nemocnici od 17 tyzdna do polovice 8 mesiaca tiez koli otvaraniu a mne hrozilo aj ze potratim,lekari mi vsak miminko dokazali udrzat v brusku,som im zato moc vdacna.....syncek ma teraz uz 9 rokov, je krasny a zdravy.
froschka troška si to prehnala.....ja nemam 16 ani 20, vies som zrela žena.U mna je uplne normalne ked citam co pise mlada kocka, ze sa stym nemozem stotoznit........po par rokoch to tak budes citit aj ty.Ale prajem ti krasne tehotenstvo, je ta najkrajsia vec na svete....a jedna rada ak sa aj budes citit fajn (zdrava ako ryba)aj tak si davaj pozor velky na seba aj babo, hlavne prve 4 mesiace, ale aj potom...stoji to zato.pa.
ja som sem neprisla vysvetlovat moje tehotenstvo.ak by si pozorne citala vsetky temy kam som napissla tak by si taketo hluposti nepisala sem.chod sa bavit niekam medzi 16tky ktore sa s tebou rady pohadaju.pekny zvysok dna
aj v teme krvacanie nonstop si bola tehotna? ci tvoja sestra? cudneeeeee
ehm ja som od zaciatku co sem pisem tehotna
teraz si ty tehotna? hmmm zaujímavé.....
teraz si ty tehotna? zaujímave?