mam priatela s kt by som chcela mat sex.. ale mam problem, mam maly otvor, nevopcham tam ani tampon a ani len malicek.. i ked som vzrusena a dostatocne vlhka. /mam 19/
nevojde mi tam nic.. preco?
Ja si stále myslím, že ak má niekto takéto problémy mal by zájsť k odborníkoví, ktorý sa v tom najlepšie vyzná, na to sú predsa tu, každá z nás má na to iný názor a neviem či to Mirke pomôže tak ako priama odpoveď odborníka.
jj presne je taky, biely, nezapacha,ale je casty,, denne aj niekolko krat.. a ide z mocoveho mechura.. ja uz neviem.. fuu
pokial je ten vytok biely alebo ciry, nie je hrudkovity, nezapacha a nic ta neboli ani nestipe je to normalne, je to ochrana posvy pred bakteriami a je to uplne pirodzene a neznamena to ze si vlhka...vlhka si vtedy ked si velmi vzrusena a vtedy tam mas vytok co sice moze vyzerat ako ten prirodzeny ale je s inych zliaz
ten "vytok" mam uz asi 7 rokov a nikomu som o tom nevravela... proste kazdy den aj niekolko krat.. biely..
mirka,ked ti ten vytok neprejde,a bude "v hojnom mnozstve" tak zajdi na gyndu...
a to tvoje vlhnutie je vytok...
Moja, a co myslis, cim sa rodi? pusou? problem by som hladala v psychike
nuz....aj mne sa to stava,ale nie casto...
dakujem vam za rady.. ak niekto prosim este daco napiste.. mimochodom je normalne ze som vlhka kazdy den?? proste ja neviem, rano vstanem a uz zvlhnem,, idem po ulici zvlhnem.. kazdy den aj nikolko x