Dobry den,potrebovala by som vediet či je vhodny teply kupel pri ladvinovej kolike-zachvate....dakujem
Ladvinovy zachvat
V stredu ma cely den boleli ladviny som myslela že umriem.
Ked som bola na urologii tak mi dr robil sono a povedal mi že tam je zvačšena ladvina,tak mi vravel aby som zbierala moč,aa tak som začala piť urologicky čaj s brusnicami3 dni ma bolelo jak šalene a v noci som sa par krát zobudila a aj mamku,ešte dobre že ju mam pri sebe ktorá sa o mna stara a musim uznať že mi pomaha.Včera mi vyšiel hnis.Dnes som tiež zbierala a vyšiel mi piesok z vapnika,Tak dufam že už budem v poriadku.Beriem antibiotika,Dr.mi chcela dať predpisať vyživu ale namiesto nej mi radšej dala kvapky.tak beriem aj to.A dnes sa citim dobre.
Algifen kvapky
Dobre rano,ja som v stredu rano dostala bolesť ľadvin ktorá trvala cely den,poobede som išla na pohotovostnu,tak mi doktorka vzala moč a zistilo sa že mam moč v krvi,tak mi pichla injekciu,a predpisala mi antibitotika,začala som piť urologicky čaj s brusnicami a musim uznať že mi pomaha.Vrelo odporučam tento čaj.
Ešte dnes trvaju bolesti.Poradte čo mam robiť.Pekny den
Za zapalami ladvin su obvykle rozne mikroby, ktore treba patricne adresovat.
Bakterie sa daju vyhubit aj citricidalom, kvasnne infekcie/candida, napr oreganovym olejom alebo kompletnou protikandidovou diatou a doplnkami.
Samozrejme ked je to vec kamenov, treba ich rozpustit, na co som uz spomenul silny caj z andskej byliny chanca piedra(phylanthus nirurri)
Tento podla roznych lekarskych zdrojov bol uspesny az pri 94% pacientoch s ladvinovymi kamenami do 2 mesiacov.
čau chcel by som radu alebo sa opytat mal som obličkovu koliku dali infuzie tie mi pomohly ale večer som ešte pocitoval bolest ladviny áno som išiel na urologiu a urobila rongen a sono ale nič nenašla bolesti ustupili ale ešte cítim mierne lavu lavinu ale už iba miene može to byt ešte podráždené neako prejde to? mal som v moči aj krv ale občas ma pichá po močení v penise dakujem za radu
Zohriatie rozsiri cievy, zlepsi cirkulaciu ale zvysi bolest
Ja by som pre istotu pil caj z chanca piedra, rozpusta kamene a usadeniny na stenach a je aj ciastocne antimikrobialny.
Protizapalove su pupalkovy/borakovy olej, Quercitin, vitamin C a dumbier.
no aspon u mn aje to hnusna podava, pichlava bolest..