V septembry sa zmenila cela moja trieda na strednej (mam 19r.) no mal som priatelku lenze ta ma nechala. potom som sa zacal bavit s jednou spoluziackou ktora ma 2 roky chalana a po nejakom tyzdni dvoch sme sa zacali bozkavat a tak... zatial ziaden sex. vcera sme sli na taky mali vylet autom a ona mi povedala ze sa do mna zalubila ale pritom ma chalana tie 2 roky. je vlastne mozne lubit dvoch/dve naraz?
MIlenka? :D
je fakt mozne ze lubi dvoch?
a prečo sa pýtaš? sám to vieš najlepšie:)
jasné, že sa to dá:D
ako mozno ide o to..ze proste predstav si ked si s niekym 2 roky sem tam mate uz aj nejaky stereotyp..po dvoch rokoch si tazko vies predstavit zivot bez toho druheho, ale niekedy uz ani nevies ci ho lubis alebo je to zvyk...podla mna len nevie co ma robit chapes...zahodit dva roky a ist do neisteho vztahu,alebo to nechat tak a po tajme na teba mysliet..mal by si sa s nou porozpravat..a povedat jej presne toto..co citi k nemu a co citi k tebe..
NEMAM RAD FALOSNE PARIKY KTORE SA NELUBIA NEMAM RAD PODVADZANIE ... 2 LUDI NARAZ SA NEDA LUBIT JE TO TOTALNA DEBILINA A TA HOLKA NECH SA ZAMYSLI NAD SEBOU ...
hora, pozri sa na to z ineho hladiska teda ked si nepochopil, skus teda z pravneho... nieje zakazane mat zenu, je zakazane byt zenou.... cize ju lubis aj ty... a uzi si to. bliklo?
hm, dnes mi zacala tvrdit ze ma strasne lubi ale ja pritom neviem co jej mam povedat ked je zadana... poradte kto cosi
krejzygrl, ucitel je v poriadku, aj ty si v poriadku, aj latina je ok... len je to prilis silna myslienka, ktoru si sama svojim prispevkom len potvrdila... klobuk dole
natura sapienta est, feminae non , co to znamana ? :] po roku ucenia latiny to neviem cele prelozit...sakra , mala som zleho ucitela D:
hhh toto poznam :P neviem kto to tu uz pisal, ale hej, si zabavka. Ta zenska s dvojrocnym vztahom to ma urcite nahnute, nie je asi spokojna a hlada si nahradu, resp niekoho, s kym sa bude citit dobre. Proste je jej jedno kto to bude len nech je. kazdy je taky :D takze ak to chces s nou len tak vyskusat, tak s nou pobehuj nadalej, ale ver tomu, ze ju velmi rychlo omrzis, ak nejsi aspon taky jak jej byvaly :D zeny si vzdycky na konci uvedomia, ze su s niekym straaaasne dlho a rychlo zabudaju na to, ze ho podvadzali...ale to asi aj muzi :D
a este nieco... ja som s priatelkou uz rok aj pol takmer a nikdy ma nenapadlo ju podvadzat aj ked ine zeny provokovali. predsalen nejsu take cool jak ona a som len nasraty ked otravuju. a to by som nikdy predtym nepovedal, ze sa raz budem na takuuu dlhu vecnost (a dufam ze navzdy:P ) viazat :D thats all :D