pri pohlavnom styku dochadza u mna ku krvacanie z penisu, kedze partnerka neni vzdi spravne vlhka akko mame danu situaciu riesit? prosim o radu
krvácanie pri pohlavnom styku
Pri prvom styku pravdepodobne nedoslo k pretrhnutiu panenskej blany. Narusila sa az pri druhom.
Ahojte chcem sa spytat ci je normálne ked som pri prvom sexe nekrvacala vobec a ani nebolo a pri druhom som trocha dost je to normálne ?
natrhla sa mi uzdicka..aka je asi doba liecenia ??je to vazne ?treba stmy ist k lekarovi?
mne sa stalo tho iste zhe sa mi natrhla predkozka uz 2x ale velmi ma tho trapi preco chcem si uzit normalny sex a nechcem obriezku omg som cital v sade kde sa len dalo o tom a stale jhe resiene len obriezka ci co ale pocul som zhe sa dha aj neco zobrat ci brat na zvacsenie ci roztiahnutie predkozky prosim vas poradne mi niekto s mojim problemok ako dalej a co sa dha robit ...
skus lubrikanty,vobec to nie je hanba my sme to skusali len koli osviezeniu sexu.Moj byvaly krvacal len raz a to sa mu natrhla uzdicka na predkozke, je mozne ze ju mas kratku.Lubrikanty maju rozne vone a je to celkom prijemna zabava ich nanasat.