Chcem zacat zdravo zit...kupila som si pernamentku...ale bohuzial nikdy to nevydrzim!!Prosim podporte alebo zacnnite to ktosi so mnou...mohli by sme si aj vymienat skusenosti a rozpravat sa o zvladnuti dna:))DAKUJEM:)
podporte ma!
Caute zenicky, volam sa Janka a pocas tehotenstva som pribrala 40 kil. podarilo sa mi schudnut 10kil ale mojho muza uz vobec nepritahujem. rozhodla som sa chudnut od prveho novembra. schudla som 4 kila a pokracujem. Jem vsetko ale primerane (mensie davky) a vecer uz len lahko (salat alebo zeleninu). Dam si aj cokoladu ak mam chut lebo aj to potrebuje nase telo!
meram okolo 171 cm a vazim 62, mozno uz aj viac...:( dost som pribrala poslednu dobu.. ale staci mi dat 4 kila dole (tolko som mala predtym...) a spevnit postavu a som nadmieru spokojna. Inak pri tom cviceni by som rada ostala najma kvoli zdraviu...a endorfiny su tiez fajn:) A ty Ludus? ako ti to ide? ja mam vkuse svalovku. aspon viem,ze nieco robim...:)
ja kombinujem cvicenie vo fitku a doma, na fitko nie je dost casu, takze vacsinou doma s cinkami a barsakymi cvikami ktore najdem ci uz na nete, v casaku alebo z telky. v poslednom case moje kardio pozostava z toho ze zapnem vezu a pustim si nejake DJa a vytancujem sa, cize ani nevnimam ze chudnem. ide o to ze nemozes pozerat na vahu ale na to kolko ti odbudlo z pasu, stehien a pod.
ahoj Ludus.pls napises mi,ze ako prebiehal ten body pump?:)
a Angie...kolko vazis a merias ak smiem vediet?
nie moc dlho. Najskôr som zacala behavat na orbitreku, asi mesiac a teraz som si nasla par cvikov na posilovanie na doma, kedze nemam nikde nablizku posilku. Mam aspon cinky a s tym sa da posilovat dost svalov...Tie cviky cvicim zatial asi taky tyzden, zvycajne kazdy druhy den a trva to priblizne hodinu. Odporucam si niekde v lekarni (ak je moznost) zmerat percento tuku v tele. Pred polrokom som dost posilovala a vaha neukazovala ziadny pokrok, ale podiel tuku klesol nadherne, aj oblecenie bolo volnejsie:)Ale to som makala v posilke, tak som zvedava ci aj take domace cvicenie bude mat nejake vysledky...
heh super.....no...ja dnes idem na body pump ..uvidime ako to skonic...a Angie1 klko to uz dodrzujes?
Este keby ste baby povedali, kde zijete , v ktorom meste :-)
Ahoj Ludus, mozem sa k tebe pridat. Ja som tiez zacala cvicit, snazim sa posilovat kazdy druhy den a popri tom nejake to kardio. Este si potrebujem trosku upravit stravu a snad to pojde:)