Ahojte, chcel by som sa opýtať, aký bol sex, keď keď chalan nebol panic a slečna bola. Treba (chalan) to dokončiť až dokonca, alebo len pretrhnúť blanu a passe, alebo ako? Môžete mi to popísať? Ďakujem...
Aké to bolo s pannou?
Cirilka: Pises, ze priatel je "skuseny" , to akoze on mal, ci ma sex ale nie s tebou ? Ako inak ziska skusenosti ak nie sexom?
Ak sa mate radi, tak aj bez straty panenstva si mozte uzivat sex. Hovori Ti nieco "Petting" opytaj sa priatela, ak je taky "skuseny". V pohode az po orgazmus sa da pettingom prejavovat neha. A neverim, ze zdravi chlapec by vydrzal bez sexu tri roky - ak ma dievca. Snad nechces aby mal problemy s prostatou! Pekne sa maznajte, aspon zistis, ci sa pri tebe vzrusi. Ak ano ,pekne ho urob rukou, alebo ústami, len ho nadrzaneho nenechaj odist.
Dakujem ze si mi poradila :) tak moj priatel ma chape a sam tvrdi ze mame este cas pretoze sme este mladi a ze vraj ma nechce tak skoro odpanit pretoze ma strach ze ho necham a budem s inym on mi tvrdi ze potom ket ma odpani to budem chcet stale :) vies mi niesme v jednom meste byvame od seba tak 3 hodiny cesty auton :/ boji sa ze ket nebude primne ze ho podvediem :/ preto s neponahlame cakame na nieco vaznejsie ... npr: zasnuby alebo ket us otom budu vediet vseci s rodiny :)
To si za 3 roky nemala chuť na sex ? To ste dosť výnimočný pár, že to ani jednému nevadilo. Dneska je skorej vo zvyku chodiť s niekým 2 mesiace a ak jeden z dvojice odmieta sex, ten druhý ide hľadať inde. Takže 3 roky to je luxus :)
Rozhodne sa prvého sexu nemusíš báť, veď keď pár prvý krát ide spolu do postele, nikdy to nie je úplne dokonalé, ale rozhodne by to malo byť príjemné pre oboch a myslím že seba aj jeho ukracuješ o krásny zážitok ;) A to on ti nikdy nenavrhoval sex ? Alebo si ho vždy odpísala ?
Ahojte mam 18 rokov a chcela bi som sa informovat :) Mam priatela sme spolu us 3 roky som este stale panna... aj po 3 rokoch sa toho bojim sama neviem preco som stastna ze mam takeho dobreho priatela ktory ma lubi nikdy namna netlacil :) ma 20 rokov je sice skuseny ale ja mam s toho ajtak strach... bojim sa nevyhod ktore ma cakaju poradte mi prosim niekto :) ps: Dakujem :)
Hymen ciastocne alebo uplne kryje vchod,nie je velmi hlboko,da sa vidiet.Je rozne prekrveny,pevny...
Treba ale veľa sily na samotné pretrhnutie?
No a ako ďaleko je blanka? (zhruba v cm)
Ďakujem
No... Moju priatelku to bolelo aj na prvy, druhy aj na treti krat. Ale poznam aj ludi co sli rovno na tvrdo a ziadna bolest nic... Pretrhnutie blany moze boliet aj nemusi. A takisto aj to potom. A kazopadne odporucam to dokoncit. Iba ak by si to nepriala partnerka, co nepredpokladam. Drzim palce! uzite si :)
neboj, nijak jej neublížiš ak bude chcieť aj ona. hlavne musíš byť nežný, to žena vtedy najviac potrebuje. potrebuje cítiť, že ti na nej záleží. potom aj ďaľších pár sexov som dosť cítila vniknutie, ale to vždy po chvíľke prešlo. ale nezabudni, každá sme iná.