Ahojte...
Chcela by som sa opýtať, či nepoznáte nejaké rady na bielenie zubov, keďže pijem kávu, tak to tak vyzerá, je to aj genetika viem....
no kupila som si taky prášok na bielenie zubov, no nezdá sa, že pomáha...a to poradila zubárka! ďakujem :))
Chcem biele zuby!!!
len si nedavajte bielit zuby zbrusenim skloviny, ani jemnym.ja som si to dala,sice rok som mala pekne zuby ,ale potom o to zltsie.
ale pozor na tie rozne bieliace pasty, oni strasne nicia sklovinu.
ja som zašla za svojim zubárom, ten mi vyrobil taký odtlačok zubov a z toho mi urobil nasadky na horne a dolne zuby, a potom som si 30 dni do toho vytlacala bieliacu pastu. Zuby krasne zbeleli, ale boleli ma strasne. Ta pasta totiz docasne narusi sklovinu a zuby su citlive na teplo...niekedy som to nedokazala ani vydrzat, tak som si dala pauzu....ale uzasny vysledok, kazdy si to vsimol...stalo to pred 3mi rokmi 4.000,-Sk
skuste sodu bikarbonu :-)
aj ja mam s tym problem....umyvam si zuby ako casto to len ide a nepijem ani kavu ani vino ani nic podobne...myslim ze to bude genetikou, ale nedalo by sa s tym nieco??
ak by ste o tom nieco vedeli ako tomu nejako pomoct tak.....prosim dajte mi vediet
Skú bielu perlu. Kupis ju v lekarni..