preco ho uz nelubim?

Príspevok v téme: preco ho uz nelubim?
monicka2509

ahojte,prosim vas,kt.ste sa uz ocitli v tejto situacii poradte mi.mam priatela uz vyse roka a zrazu som prisla na to,ze moje city k nemu uz nie su take ako kedysi...kedysi by som neisla s nikym von,teraz sa mi ozval jeden chalan a isli sme von,raz,dvakrat a uz chodime von pravidelne...ale najvacsi problem je,ze mne je s nim lepsie ako s mojim priatelom.na 90%som rozhodnuta,ze sa s mojim priatelom rozidem lebo uz to nema zmysel,mne je tazko ho pobozkat a o milovani ani nehovorim....poradte ako mu to povedat????

smejka

no jedinim riesenim je prist za nim a povedat mu pravdu aspon z ucty k laske ktoru si k nemu kedysi citila. je jasne ze uz to nebude fungovat, ked clovek mysli na rozchod uz sa da povedat ze je koniec. bude to prehno mozno sok, ale pochopi to mozno casom.. len treba byt fer. bolelo by ho ovela viac keby si to tajila a mal prichadzat na vsetko sam, a neostavali by mu na teba pekne spomienky. povedz mu ze je ti to luto. vies city su zvlasne menia sa a clovek nikdy nevie co pre nho pripravia.. poznam to velmi dobre.. treb asi ist za laskou a stastim tak chod. povedz mu to opatrne jemne a vsetku pravdu, bude to krute ale pochopi to casom urcite..!no zalezi aj na tom aky je a aku ma povahu..! tak len ti zazelam vela sily ale aj pochopenia pre nho aby si mu to povedala jemne.. vela stasticka :)