Prírodná liečba akné

Príspevok v téme: Prírodná liečba akné
dáša

AHojte, poprosím o seriózne príspevky týkajúce sa liečby akné prírodnými vecičkami. Čiže mám na mysli to, že akné treba vyliečiť vo vnútri tela, pravdepodobne niekde v žalúdku bývajú najčastejšie zápaly a problémy. Viete mi poradiť, čo na to zaberá? Štavy, vitamíny, bylinkové čaje atď...dík moc!

vhbg

tak mne veru ziadne odvary nezabrali ani zihlava ani repik ani harmancek. a to som sa tym nalievala skoro rok. aj dieta bola a akne tiez. takze som veru pekne musela nacupitat k albertovej a pretrpiet tu jej liecbu. podla mna su odvary nanic ked uz mas fakt problem tak to nestaci.

hdbfb

zihlavovy caj precistuje krv... dalej kamilkove opary precistia a vysusia pokozku, mne pomohli aj v kombinacii so salviou, ta ma protizapalove ucinky...

judy

U nas sa velmi osvedcil na akne Aloe Gel pit vnutorne, hlavne u pubertakov. Pravdepodobne sa vyuzije jeho protizapalovy a cistiaci ucinok.

janka11

dasa, urcite zacni pit zihlavovy caj a v lekarni sa opytaj na caj na precistenie obliciek, pecene a criev. a denne zjedz aspon jedno jablko!!