Ahojte vsetci.Chcem sa zdoverit aspon tu kedže mam pocit že ma vsetci opustili.Mala som zle detstvo,potom manžela ktory ma bil a neskor som sa s nim rozviedla.Mame spolu 4rocneho syna.5rokov trpim panickou poruchou a beriem na to lieky Rivotril 0,25mg denne.Nasla som si priatela ktory ma spočiatku držal nad vodou a ja som bola stastna.Lenže ja som otehotnela a jeho to dieta velmi nezaujma.Som v 4mesiaci a na antidepresivach.Ked mu priložim ruku na brucho aby citil pohyby babatka hned ju odtiahne vraj mu to už lezie na nervy.Iba sedi rozkazuje,a ja mam kolo neho behat pratat atd.Nevladzem.Dokonca ma nepusta von do mesta ani ku kamaratkam.Som zatvorena a obmedzovana.Je mi nanič.Vsetko sa zrutilo.......
beznadej
carrie, nezufaj,sme tu s tebou, ked ti bude tazko, napis, urcite sa tu dockas povzbudivych slov
v zivote to tak chodi, ze si podvedome vyberame podobnych partnerov, takze asi sa tento tvoj priatel zacina"podobat" na tvojho byvaleho manzela. Tu je tazko radit. teraz sa sustred na tehotenstvo, ale nenechaj si od neho rozkazovat!Ako si ho vychovas zo zaciatku, taku urodu budes neskor zat.Drzim ti palce, vydrz, ukaz mu, ze si sebavedoma zena, ktora nemieni behat okolo chlapovho zadku
Možno nie je pripravený na dieťatko, ale ty nestresuj, nosíš anjelika pod srdiečkom. Azda sa to vyrieši, skúste si pokecať a dojdeš na to, kde má problém, ale nedaj sa aby ti rozkazoval, nech rozkazuje svojej mame, ak mu to dovolí
Mila Carrie...Prezila si tazku minulost.Teraz cakas babatko:)rastie v tebe maly cloviecik,ktoreho lubis.A lubi ho aj tvoj priatel,pretoze je jeho.Mozno je impulzivny preto,ze je nervozny a nikam ta nepusta,pretoze sa o teba podvedome boji,aby sa ti nic nestalo.Mozno ma zly zazitok z minulosti a nechce sa tak viazat na tvoje rastuce "brusko",aby sa viac nezranil...Tes sa z kazdej sekundy zivota,aj ked ti je velmi tazko.Babatko to citi.