trpím ppp?

Príspevok v téme: trpím ppp?
nenájdená

už tu boli podobné témy,ja viem,ale potrebujem svoju vlastnú tému,aby ste mi to napísali priamo a k veci
chcem sa totižto nájsť.
áno manipulujem s potravou.zvracam-skryvam jedlo,ked nemôžem jedlo vyzvracat z rôznych dôvodov,užijem preháňadlo,alebo jem,ale úplne minimum.
a napriek tomu,nikto nevie o môjom probléeme,nemá sa to totižto,ako dozvedieť,pretože váahu mam normálnu.žiadne trčanie kostí,nevypádavajú mi vlasy.akurát mávam menšie depresie.
takže otázka trpím ppp?

rockerka

Ano.Zaciatok.A ak neprestanes, hrozi ti bulimia alebo anorexia. A to su hrozne choroby. Ty predsa potrebujes energiu! NA RAST-AK SI VPUBERTE-NA DYCHANIE, NA VSETKO. Nelezis predsa cely den v posteli! Tak sup a papaj racio a trochu pohybu ti neuskodi. A pre istotu- je tu aj pre teba-psycholog.

jaja

ja viem velmi dobre,ake dokazu byt neprijemne....ale aj to viem,ze sa s nimi da zatocit a byt znova stastna :-)som rada,ze chapes,ze cesta,ktorou sa uberas nie je spravna a ze jedine sama si musis pomoct a rozhodnut sa s tym skoncit,nikto iny to za teba nespravi

jaja

pozri,o ppp sa vela hovori,vela pise a verim tomu,ze si racionalne uvazujuca holka,takze je jasne,ze sa v tych clankoch uplne najdes....takze ano trpis ppp