Suchy kašel - nie alergia.

Príspevok v téme: Suchy kašel - nie alergia.
perlino

Zdravim,stretol sa niekto s takymto "kaslom"? Mam malu dcerku,ked mala 5 r. tak to bolo prvy krat,teraz ma 8 a je to znovu.V noci sa budi-medzi 1 az 4 a kasle akoby sa isla zadusit,cez den jej nic nie je,sem tam zakasle ale slabo.Horucky nemava,uz som bol na kadejakych vysetreniach ale nic,to by som asi musel natocit na kameru aby to doktori poculi a videli lebo si asi myslia ze prehanam ale skutocne tak kasle ze dobre ze neutekam na pohotovost.Je to skutocne kazdu noc.Zo 2 roky bol pokoj ale teraz je to znovu.Moze niekto poradit? Dakujem.

Janinka

Urcite to bude reflux.Zistili to aj mojmu synovi v tarach v Dolnom Smokovci.U nas mu vyslo ze to nema a tam maju na to potrebne vybavenie a zistilo sa,ze ide o pazerakovy refluf.Da sa to vyliecit,teraz berie pred kazdym jedlom tabletku a ma pol roka dietu.Nesmie hodinu pred spanim nic jest a mat hlavu vyvisenu v spanku priblizne 15.cm.Skus si to zistit.pa

iveta

Možno to bude mať súvis s chorobou,ktorá sa nazýva približne pažerákový reflux,vyznačuje sa to práve kašlom medzi 2 a 4 hod rannou u malých detí

tulik

ahoj reagujem na článok od roma. Neviem či ste váš problém už vyriešili ale chcem prispiet aj svojou skúsenosťou. Naša teraz dvojročná dcéra mala pred rokom podobný problém. Začalo to obyčajnou nádchou ktorá prešla do suchého kašla,nádcha prešla ale kašel ostal. Doktorka ju liečila 2 mesiace a na koniec sa to nejako podarilo ani neviem vdaka čomu. Chcem len povedať že odvtedy sa obávam každej nádchy. Ale raz sme kupili robitusin a zabral takmer okamžite, tak to môžte skúsiť aj vy. Veľa šťastia

radar

neviem mozno by pomohlo sa naparovat,aby sa to mohlo zvlhcit a potom vykasliat.Malo by to pomoct k celkovemu uvolneniu hlienov no a potom by mal nastat ustup.

roma

Ahoj, pr8ve som si našla túto stránku, lebo môj 5 ročný syn má stále večerné a nočné dráždivé kašle, tiež je bez teplôt. Ja už tiež neviem, čo s tým. Chcela by som sa Vás ale opýtať, či nemá takúto skúsenosť niekto, kto má poschodovú posteľ, pretože mne sa zdá, že mu problémy začaly, keď sme jemu a bratovi kúpili poschodovú posteľ. Farmaceutka v lekárni sa ma totiž aj pýtala, či nespáva vysoko, že vyššie je suchý vzduch. Začala som mu teraz dávať homeopatiká, tak uvidím, či to nezaberie.

polka

Nie je to astmatický kašel, ktorý sa prejavuje v nočných hodinách-a nad ránom?urobili jej funkčné vyšetrenie a spyrometriu?

levička

Môže to byť aj suchým vzduchom, kúpte si zvlhčovač vzduchu a určite vymeňte páperové paplóny a vankúše za protialergické. A hlavne treba ísť k alergológovi.
Dcéra mala teraz suchý kašeľ, predpísali jej Robitusin a za dva dni kašlala už na vlhko. Ale neviem, či to zaberie aj Vám. Skús.
Veľa šťastia.

zmajka

Ahoj perlino, poznám tvoj problem velmi dobre, mame 5 rocneho syna, ktory sa rovnako trapi ako tvoja dcerka, je to naozaj hrozne hlavne pre dieta, presli sme aj vysetreniami na alergiu, ale nic neobjavili, precitala som mnozstvo clankov, kde sa popisuju tieto priznaky a dospela som k tomu ze to moze byt bronchialna astma. nechcem vsak predbiehat, lebo nas vysetrenia na tuto temu este len cakaju. ked mi to potvrdia nebudem skakat od radosti,ale aspon budem vediet co ten zadusajuci kasel sposobuje a mozno sa konecne pekne vyspi. prajem dcerke vela zdravia. ahoj

sussiii

Rada by som ti pomohla. Naozaj to moze byt nejaka alergia mozno na roztoce - vo vankusi alebo tak nejako. Mozno pomoze Hedelix - je na kasel ale neviem ci to mozu pouzivat deti, skus si to zistit. Dufam, ze to nejako prejde. Este nieco mi napadlo: mozno alergia na prach staci aj malo: neviem mozno by stacilo ist na alergicke vysetrenia a potom sa uvidi co dalej. Musi to byt hrozne dufam, ze sa to vylieci a dcerka bude moct kludne spavat :)