chcete viac sexu, milovania?

lena22

Fakt si nemyslím že môže mať človek dobrý sex s človekom ku ktorému nič necíti alebo ešte menej ako nič. V tom žiadne doplnky predsa nepomôžu treba riešiť vzťah a nie napchávať sa doplnkami.

soja

cez výkend nám bolo fajn, všetko sme si povedali a zatial je klud on je spokojná ja tiež nikomu nič nechýba uvidíme dokedy.

dada2

hm...to su uz take veci, ze ti na nom vadi kazda blbost...to poznam...povedz mu ze ked mu to vadi, nech to spravi sam haha...

soja

ďakujem
musím končiť a utekať pre malého do škôlky
uvidíme čo bude doma po včerajšej teda predvčerajšej hádke

soja

istý čas som na tom bola dosť zle mala som aj s mamou prolémy tatko mi nedá pokoj a o ňom ani nehovorím začína sa podobať an môjho a jeho otca keby nemolo malého vela krát som rozmýšlala o samovražde. ale už to prešlo (nebyť malého tak neivem) a on to viem.

soja

vieš ono je toho viac, on je taký...... je trápi že neumyjem riad a práve nepozametám a to ma sere. mňa také blbosti netrápia ja som si prežila sovje v dectve a tak su toto pre mňa blbosti.
ale

dada2

tvoje dieta velmi rychlo dospeje a mozno pochopis, ze ten chlap az taky dolezity nieje, ale dieta stratit(myslim ked odide z domova) je tak velmi tazke, ze to co ta teraz trapi, zistis, je nic, ale chapem ta a velmi