Mam penis dlhi 10 cm a pripravujem sa na pohlavny styk...

chlape

veru, to co planujes urobit je trestny cin za ktory sa ide do basy na 3 az 10 rokov. v tvojom pripade by to bolo 1.5 az 5 rokov. radsej by si sa mal zdokonalovat v slovencine - dami, dlhi, kazdi...YYY!

miška

Som v šoku.Malé deti sa chcú hrať na velkych.Len aby potom aj nasledky znašali ako dospelí.Svoju partnerku neuspokojíš,neboj sa,je to decko,takže z toho nič nebude mať,iba ak nervy,či neotehotnela.A keby otehotnela,je pod zákonom a to sa berie ako znásilnenie.

moniqa87

to pride len mne divne, ze adasdads najprv napisal "Ja mam 15 a sex som uz mal." a hned v zapati na to "kedze som to so zenou nikdy nerobil"???
a co si to robil s chlapom?
decka moc sa ponahlate, budete za par rokov lutovat...

matulkooo

adasdads : mas 15 rokov a uz si mal sex no ved ty si taka ista haved jak vacsina ludi .. prajem ti aby si mal v 16. decko

adasdads

No nezblaznite sa z toho. Ja mam 15 a sex som uz mal. Dobre ze mu neporadite sex az po svadbe, jaaj boze. A na tvoju otazku neviem odpovedat kedze som to so zenou nikdy nerobil a mam viac ako 10 cm :) a zaujimalo by ma ze v com spociva ta tvoja priprava :D

janinkaj

Na co sa pripravujes?Radšej si priprav knihy do školy,moj zlaty. Ved ani nevies poriadne na co ti to tam visi.

jaaa

ahoj paneboze ukludni sa lebo to nema zmysel mas len 15 a tvoja partnerka14 ved ste este len deti urcite s tym pockajte budes to raz lutovat ze si mal pockat daj na nase rady chlapce..SEX TERAZ NIE!