Mam penis dlhi 10 cm a pripravujem sa na pohlavny styk mam 15 rokov a priatelka 14 len sa bojim ze ju neuspokojim za kazdi prispevok vopred dakujem poprosim dami :)
Mam penis dlhi 10 cm a pripravujem sa na pohlavny styk...
veru, to co planujes urobit je trestny cin za ktory sa ide do basy na 3 az 10 rokov. v tvojom pripade by to bolo 1.5 az 5 rokov. radsej by si sa mal zdokonalovat v slovencine - dami, dlhi, kazdi...YYY!
Som v šoku.Malé deti sa chcú hrať na velkych.Len aby potom aj nasledky znašali ako dospelí.Svoju partnerku neuspokojíš,neboj sa,je to decko,takže z toho nič nebude mať,iba ak nervy,či neotehotnela.A keby otehotnela,je pod zákonom a to sa berie ako znásilnenie.
hmm,to nie je penis dlhy 10cm,to je penis kratky 10cm.xixixi...
matulkooo: decko urcite mat nebudem :)
moniqa87: spravne, s chlapom
to pride len mne divne, ze adasdads najprv napisal "Ja mam 15 a sex som uz mal." a hned v zapati na to "kedze som to so zenou nikdy nerobil"???
a co si to robil s chlapom?
decka moc sa ponahlate, budete za par rokov lutovat...
adasdads : mas 15 rokov a uz si mal sex no ved ty si taka ista haved jak vacsina ludi .. prajem ti aby si mal v 16. decko
No nezblaznite sa z toho. Ja mam 15 a sex som uz mal. Dobre ze mu neporadite sex az po svadbe, jaaj boze. A na tvoju otazku neviem odpovedat kedze som to so zenou nikdy nerobil a mam viac ako 10 cm :) a zaujimalo by ma ze v com spociva ta tvoja priprava :D
ahoj paneboze ukludni sa lebo to nema zmysel mas len 15 a tvoja partnerka14 ved ste este len deti urcite s tym pockajte budes to raz lutovat ze si mal pockat daj na nase rady chlapce..SEX TERAZ NIE!