Mam penis dlhi 10 cm a pripravujem sa na pohlavny styk...

Titka

10cm to je na zbláznenie,
aké s tým chceš robiť okúzlenie?
Ešte tak do riťky našej mačke Burke!
Ale aj tá túži po väčšej húrke!
Možno by si obrobil včeliu matku
ta má určite čučuru taku krátku!
A keby ti ani tá nedala,
možno by dáka kapria pusa zabrala!
Preto synu ber to zhurta
a pichni ho radšej do jogurta,
oblýže ho dáka fena a trebars
sa ulakomí i teta Zdena!

basnik Jebuško.

DannyBoy

chlapci, mali by ste si prestat honit, ked mate este malo rokov, mam pomaly 21 r. a tiez to neni najideálnejsie, len jedine stastie je ze chalani rastu do 25 r.,... pokial cvičíte (posilujete) do 17 alebo 18, tiez vam to moze spomalit alebo uplne zastavit rast, a nie len libida ale aj celkovo....

Morpheus

Ach mladez, kam sa to len nahlite? Uz tu sice X-krat omielana veta, ale pravdiva. Ja mam 20 a sex som este nemal, lebo sa neponahlam nikam... a ako sa hovori, nemoze mi chybat, co som nikdy nemal :D

k tym velkostiam - naco to porovnavate, aj tak na velkosti nezalezi, zalezi na tom, aku mate techniku a ci dokazete partnerku uspokojit, niekto moze mat hadicu a neuspokoji ani jednu babu, tak si rozmyslite k comu to vlastne speje toto, lebo to nie je normalne... kazdy ma inu dlzku, aky narastie, taky je a iny nebude, maximalne vam do staroby nastalo ovisne :)

fako

POZOR, JE VEDECKY DOKAZANE, ZE KED ZACNETE SEXOVAT ALEBO ONANOVAT, TAK VAM PENIS PRESTANE RAST ... TAKZE VYCKAJTE SO SEXOM ASPON DO 18r KYM NARASTU NASTROJE