Mam penis dlhi 10 cm a pripravujem sa na pohlavny styk mam 15 rokov a priatelka 14 len sa bojim ze ju neuspokojim za kazdi prispevok vopred dakujem poprosim dami :)
Mam penis dlhi 10 cm a pripravujem sa na pohlavny styk...
10cm to je na zbláznenie,
aké s tým chceš robiť okúzlenie?
Ešte tak do riťky našej mačke Burke!
Ale aj tá túži po väčšej húrke!
Možno by si obrobil včeliu matku
ta má určite čučuru taku krátku!
A keby ti ani tá nedala,
možno by dáka kapria pusa zabrala!
Preto synu ber to zhurta
a pichni ho radšej do jogurta,
oblýže ho dáka fena a trebars
sa ulakomí i teta Zdena!
basnik Jebuško.
A PRIPRAVUJ SA RADSEJ NA VYUCOVANIE
S TAKYM MALYM PINDURIKOM SA NA POHLAVNY STYK ANI NEPRIPRAVUJ ANI NAM NEPOMYSLI
LEN CIKAJ S TAKYM KRPALOM
chlapci, mali by ste si prestat honit, ked mate este malo rokov, mam pomaly 21 r. a tiez to neni najideálnejsie, len jedine stastie je ze chalani rastu do 25 r.,... pokial cvičíte (posilujete) do 17 alebo 18, tiez vam to moze spomalit alebo uplne zastavit rast, a nie len libida ale aj celkovo....
Ze tu vobec aj niekto odpoveda ....
Ach mladez, kam sa to len nahlite? Uz tu sice X-krat omielana veta, ale pravdiva. Ja mam 20 a sex som este nemal, lebo sa neponahlam nikam... a ako sa hovori, nemoze mi chybat, co som nikdy nemal :D
k tym velkostiam - naco to porovnavate, aj tak na velkosti nezalezi, zalezi na tom, aku mate techniku a ci dokazete partnerku uspokojit, niekto moze mat hadicu a neuspokoji ani jednu babu, tak si rozmyslite k comu to vlastne speje toto, lebo to nie je normalne... kazdy ma inu dlzku, aky narastie, taky je a iny nebude, maximalne vam do staroby nastalo ovisne :)
co ti mas 15 a mas ho 10cm??
ja mam 12 a mam ho 16cm a este rastie
fako pekna blbost
POZOR, JE VEDECKY DOKAZANE, ZE KED ZACNETE SEXOVAT ALEBO ONANOVAT, TAK VAM PENIS PRESTANE RAST ... TAKZE VYCKAJTE SO SEXOM ASPON DO 18r KYM NARASTU NASTROJE