Hyperbilirubínia je to zlé??

Príspevok v téme: Hyperbilirubínia je to zlé??
myshina2

Prosím má niekto podobné problémy kolíše mi bilirubín raz mám 17 raz 31-37 Ako dieťa som mala ťažkú žltačku a pečeňové testy mám OK.Akurát teraz zvýšený cholesterol beriem týždeň lieky vraj by sa to do kontroly 8.januára malo upraviť.Môže to súvisieť s cholesterolom a HDL aLDL?Držím dietu skoro samá zelenina či to zaberie.Mám 45 rokov 65 kg výšku 167 nemám nadváhu.Budem rada každej ospovedi alebo skusenostiam ohladne toho bilirubínu.Veľmi ma to trápi strašia ma že môžem dostať aj cirhozu pečene a som abstinent nejem mastné cvičím.Čím to je??Ďakujem!

RNG

myshina 2, caje nemaju klinicky presne zlozenie. Na klinicku ucinnost potrebujes presne davky ucinnych latok z bylin.
Este raz, Berksonov protokol:
900 mg sylimarin(vytazok z ostropestreca marianskeho)
600 mg alfa lipoicka kyselina
400 mcg organicky viazany selen.
Doba pouzivania zalezi od poskodenia pecene, od dvoch tyzdnoc(udrzba) do niekolko mesiacov(viralne poskodenie)

RNG

Mishina, surova zelenina obsahuje enzymi a nezatazuje pecen. Cisti.
Ale na dokladne vycistenie a regeneraciu (klinicky ucinnu) treba protokol dr Berksona.

myshina2

Ešte by som chcela poprosiť nejakého odborníka či môžem pečeni pomôcť aj tým že budem jesť nejaký čas len surovú zeleninu ,aby som ju nezaťažovala ale aby som si zároveň neurobila ešte horšie.Ďakujem.

myshina2

Ďakujem za rady.Nella ja sa nenamáham ale pravidelne večer bicyklujem 40minút aby som napravila Výsledky tukov a aj sa lepšie cítim odbúrava to stres.Može mi to ZVYŠOVAŤ BILIRUBÍN??Potom fakt neviem veď každý radí na tuky pohyb a doktor.Alternatíva kde zoženiem ten zelený jačmeň??Ďakujem

RNG

Na regeneraciu pecene nestaci len caj z ostropestreca, ale silnejsia davka z ucinej latky, ktoru obsahuje, sylimarin.
Pozrite na protokol dr Berksona.
Na znizenie hladiny LDL cholesterolu a zaroven zvysenie HDL pracuje vyborne vytazok z listov cuktovej trstiny, Policosanol, prirodzeny sacharid.

Alternativa

Treba dbat na pitny rezim /uricte nie lepive vody typu cola/, permanentne precistovat pecen /napr. caj z ostropestreca marianskeho, ten sa vari, nestaci zaliat/. Mne fakt super na cholesterol zabrala stava zo zeleneho jacmena a chlorella pyrenoidosa, hoci som dovtedy mala odskusane naozaj vselico - nepomohlo. Drzim palce

nellla

Tieto problemy mam aj ja, bilirubin sa mi zvysuje najma po namahe-psychickej i fyzickej. Pokial je to pod kontrolou, vsetko je ok. Nie je to vazne ochorenie, vyzaduje vsak upravu jedalnicku, setriaci rezim a kontroly u lekara. Stav zhorsuje konzumacia vyprazanych, tazkych jedal, cokolady, alkoholu... Tiez neprimerana namaha a hladovanie, ci nerozvazne diety. Zelam vela pevneho zdravie do buducnosti.