Ani neviem ako mám začať. stále som sama,nikoho som nemala, nemám asi ani nebudem. už prestávam v tom veriť. Prečo sami to stáva, že ked sa zapáčim niekomu, nemáme spoločnú tému, neviem o čom sa máme rozprávať, a ked ma spozná lepšie, prestane mať o mňa záujem. Som taká čudná? alebo ani neviem, viem nie som ani pekná ani štíhla, iba toľko by som chcela aby ma niekto z celého srdca miloval, to je tak veľa? :-(
poradíte?
kamoska! to je rozdiel , či sa ja samu seba považujem za peknú a štíhlu (môj vlastný obraz) alebo ma okolie považuje za peknú a štíhlu,nie?
Tatranka sem s nimi.Na čo čakáš. štartujem auto a ideme na výlet.
Cauko, ja Ti poviem len jednu vec...ze nie si sama so svojim problemom. Skoro vsetky moje kamosky vo veku od 26r.a vyssie su slobodne a maju fakt problem najst si chlapa...pritom su vsetky vzdelane, stihle, pekne...a fakt maju problem presne taky ako Ty. A ja Ti poviem, ze netusim, v com to vazi...
škoda agina, už som sa potešila :-(
pre kamošku: ja som štíhla a aj pekná ( ja sa nepovažujem za peknú, okolie to vraví, nieže mi tu budete vypisovať že som namyslená :-) ) a predsa nemám nikoho. Chceli by ma iba na jednu vec, neviem s nimi o čom komunikovať, vydržia so mnou max. 2 týždne :-( určite bude vo mne chyba. takže to nie je pravda, že muži akceptujú všetky krásky, hoc majú prázdnu hlavu
Fiiiha, tak to asi nepojde.Ja som zo zapadneho Slovenska.....:(
ahoj agina, prečo nie? :-)ináč ja som z východu, a ty?